Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada aplikacji.

(Temat utworzony: 26-03-2025 07:34 AM)
164 Wyświetlenia
strzelba_mk
Pioneer
Opcje
Czy da się tak ustawić żeby do uruchomienia aplikacji poza Mój Sejf była wymagana biometria, lub tak jakby duplikaty aplikacji Mój Sejf żeby były dwa takie sejfy niezależne od siebie?
0 Like
9 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety nie ma takiej możliwości. Możemy jedynie ustawić sobie takie same aplikacje w Aplikacji Mój Sejf które mamy na telefonie i będą one wtedy zabezpieczone hasłem,czy biometrią w zależności jak sobie ustawimy.
strzelba_mk
Pioneer
Opcje
Tak tylko mi chodzi żeby zablokować aplikację a najlepiej mieć kilka tych sejfów żeby można było zrobić tak że do aplikacji się nie wejdzie mając odblokowany telefon i jednocześnie coś takiego jak na iphonie dostęp nadzorowany że wtedy do jednego z tych sejfów "wysyłam" zdjęcia czy aplikacje i jest dostep nadzorowany. A jakas zewnętrzna aplikacja może godna polecenia?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No niestety tak się nie da na aplikacjach systemowych. Co do zewnetrzych co prawda nie mam zbytnio przekonania
Musiałby Pan poczytać o nich w opiniach ma Sklepie Play
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Ukrywanie zawartosci w Galerii i Aplikacji na ekranach Startowym i Aplikacji nie rozwiąże "problemu"?
Febron
Voyager
Opcje
Spróbuj tej. 1742985164912.jpg
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. W kwestii nadzorowanego dostępu to Samsung również posiada taką opcję. Aby ją włączyć przejdź do Ustawienia --> Bezpieczeństwo i prywatność --> Więcej ustawień bezpieczeństwa --> Przypnij aplikacje.1742994580562.jpg
strzelba_mk
Pioneer
Opcje
Dzięki jednak ma trochę mniej funkcji niestety jak większość
0 Like
strzelba_mk
Pioneer
Opcje
Dzięki jednak ma trochę mniej funkcji niestety jak większość i tylko jeden "problem" tipi rozwiązuje choc też tylko po części.
0 Like
kpio50129
Voyager
Opcje
Nie ma takiej w systemie. W Huawei jest, w OPPO jest, a Samsung jak zawsze wykastrowany.
0 Like