Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Powiadomienia na ekranie blokady.

(Temat utworzony: 09-08-2022 03:39 PM)
20113 Wyświetlenia
Basss2021
Journeyman
Opcje
Witam
Jak ustawić aby na ekranie blokady wyswietlala mi sie wiadomosc sms ale od kogo np Mama.Ale z ukryta trescia zawartosci.
Jak zaznacze ze szczegolami to widac cala tresc.Jak dam ukryj zawartosc to mam tylko jak przychodzi sms od kogos nazwa "wiadomosc"Wydaje mi sie ze kiedys w S8 mialem chyba ustawione od kogo jest sms.
Przejdź do rozwiązania
150 Odpowiedzi
tbtcars
Student
Opcje

Od samego początku mam tak ustawione; niemniej jednak nie pokazują się powiadomienia ekranu blokady pomimo że styl wyskakujących powiadomień mam zaznaczony jako "Szczegół."

Niemniej jednak-efekt jest taki sam jak w sytuacji gdy zaznaczę styl wyskakujących powiadomień jako "Skrócony".

Czyli mam brak powiadomień ekranu blokady.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda zatem na błąd w oprogramowaniu. Pozostaje zgłosić błąd i czekać na poprawkę.

Tomasz01
First Poster
Opcje
Dzień dobry
Czy jest możliwość w S24plus przy wygaszonym ekranie beż włączonego Always On Display żeby jakkolwiek ekran dawał powiadomienie że ktoś napisał itd. Np. w starym poczciwym S7 była mała dioda mrygajaca w różnym kolorze informowała o powiadomieniach.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomasz01  Dzień dobry 

Diody powiadomień nie ma ale możesz skorzystać z rodzaju powiadomień pojawi się na czarnym ekranie wstążka gdy coś przyjdzie 

Screenshot_20240121_181653.jpg

Tomasz01
First Poster
Opcje
Tego próbowałem i nie działa, chyba że coś źle robię
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Tomasz01 Musisz mieć włączone wyświetlanie powiadomień aplikacji w formie okna podręcznego:

Ustawienia > Aplikacje > Aplikacja (wybrać z listy) > Powiadomienia > Kategorie powiadomień > Wybrać kategorię > Zezwól na wyświetlanie w formie okna podręcznego.

jankiel1796
Voyager
Opcje
Witam,
I kolejna zagwózdka - czy ktoś podpowie, jak w S24 Ultra ustawić, by na ekranie blokady wyświetlały się nie same ikonki aplikacji, które wysłały powiadomienia, a prostokątne podglądy?
Póki co wygląda to tak, że po dotknięciu ikonki pokazuje się podgląd całego panelu powiadomień, gdzie dopiero są całe podglądy. Znalazłem jedynie ustawienie całkowitego ukrywania powiadomień. To kolejna rzecz, która w S22 Ultra była oczywista do ustawienia, a teraz dokopać się tego nie umiem 😠
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jankiel1796, Ustawienia --> Tapeta i styl --> dotknij ekranu blokady --> kliknij na obszar powiadomień --> wybierz styl Szczegóły

Screenshot_20240126_161932_Wallpaper and style.jpg

jankiel1796
Voyager
Opcje
Dzięki bardzo, działa!
Po choinkę tak to skomplikowali, kiedyś to było normalnie pod ogólnymi ustawieniami ekranu blokady a nie tam...
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Wystarczy za ekranie blokady przytrzymac palec i później na powiadomienia i wybrać, nie jest takie skomplikowane