Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Personalizacja wiadomości

(Temat utworzony: 08-08-2018 09:56 AM)
19536 Wyświetlenia
_iwona_
Journeyman
Opcje

Mam s9+, czy w wiadomoścach idzie zmienić białe tło na tapetę ? w s7 EDGE miałam taką możliwość bez aplikacji zewnętrznych. 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @mensiea 

Przejdź do wybranej konwersacji -> trzy kropki -> Dostosowanie tapety. 

mensiea
Journeyman
Opcje
Dziękuję
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Proszę, w razie problemów pisz na forum😚

mensiea
Journeyman
Opcje
Okej🥰
Magdaluna
Apprentice
Opcje
Witam. Czy istnieje możliwość zmiany koloru smsów w rozmowie w wiadomościach? Tło jest białe a moje rozmowy są w tle zielonym.  Nie mogę znaleźć nigdzie żeby to zmienić. Proszę o pomoc jeśli ktoś znalazl 😊
0 Like
Magdaluna
Apprentice
Opcje
O to mi chodziScreenshot_20220628-140346_Messages.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W systemie Android 12 możesz zmienić paletę kolorów dla wszystkich elementów w systemie, w tym dla dymków wiadomości. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Tapeta i style > Paleta kolorów. Możesz również dostosować dane okno rozmowy klikając w danej konwersacji w trzy kropki w prawym górnym rogu i wybierając opcję Dostosowywanie pokoju czatu.

Magdaluna
Apprentice
Opcje
Juz takie coś robiłam z tą paletą kolorów Ina jakibym nie zmieniła dymek wiadomości nadal jest zielonyScreenshot_20220628-151016_Messages_3582_1656421838.jpgScreenshot_20220628-150917_Wallpaper and style.jpg
0 Like
Magdaluna
Apprentice
Opcje
A jeśli chodzi o te 3 kropki to nie ma czegoś takiego jak dostosowanie pokoju czatu. Miałam takie coś w poprzednim samsungu a51 a tu nowszy telefon i nie ma tego.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy masz włączoną opcję czatu RCS w aplikacji wiadomości? Możliwe, że rozmowy prowadzone z użyciem czatu nie umożliwiają zmiany koloru dymka rozmowy na inny.

Aby sprawdzić czy masz włączoną opcję czatu przejdź kolejno do: Wiadomości > trzy kropki > Ustawienia > Ustawienia czatu.