Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UWB - sam się wyłącza co jakiś czas

(Temat utworzony: 03-03-2023 10:21 PM)
270 Wyświetlenia
Ygrek
Pioneer
Opcje
Hej. 

Może zauważył ktoś u siebie, że UWB potrafi się wyłączyć w bliżej nie określonych odstępach czasu?
0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy korzystasz z oszczędzania baterii? Masz ustawione jakieś procedury lub tryby, które mogą mieć wpływ na działanie tej funkcji?

Ygrek
Pioneer
Opcje
Nie.
Tak, tryb nocny, właśnie sprawdziłem, nie wplywa.
Może jak bateria spada poniżej jakiejś wartości to ubija, do przetestowania przy okazji.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu. Zresetuj również połączenia sieciowe. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Ygrek
Pioneer
Opcje
Orientujesz się może czy jakieś dane z cache partition są migrowane podczas przenoszenia się z telefonu na telefon? Oczywiście używając Samsung Smart Switch?

Ps. Nie zbudujecie solidnej i zaangażowanej community chowając kłopotliwe posty. Domyślam się, że to polecenie odgórne, aby chować takie posty dla nowych modeli smartfonów, ale ludzie nie są ***** i ślepi :smiling-face:
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ygrek, podejrzewam, że nie. Tak czy inaczej nie zalecam przywracania kopii ponieważ wraz z nią mogą zostać przeniesione błędy.

Nie wiem co masz na myśli odnośnie chowania wiadomości. Wątek jest na samej górze na tablicy Aplikacje i usługi.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Ygrek, już Ci wyjaśniałem, jak wygląda sprawa z postami, żaden Twój post nie został usunięty. Na zdrowy rozum, jeśli wątek jest usunięty/ukryty, to jakim sposobem możesz/możemy nadal w nim pisać? 🤔

Włącz tryb incognito i wejdź na forum, a zobaczysz, że Twój post jest łatwo znaleźć i jest widoczny dla wszystkich.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.