Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieobsługiwana przeglądarka

(Temat utworzony: 26-09-2022 11:31 PM)
2457 Wyświetlenia
Jedrzejka
Pathfinder
Opcje

Nieobsługiwana przeglądarka
Korzystasz z przeglądarki, która nie jest obsługiwana przez Facebooka. Zmień ją, aby móc publikować komentarze

Że względu na brak ciemnego motywu FB w Tab S8 to korzystam z przeglądarki samsung internet. Mogłam w niej komentować ale pojawił mi się powyższy monit (przełączam na witryne mobilną i dark mode). Próbowałam czyścić ciasteczka , nie pomogło. Czy da się coś z tym zrobić?

28 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jedrzejka  Dzień dobry 

Co dokładnie się dzieje z przeglądarką?

Jest to zwykła wersja czy beta?

Jedrzejka
Pathfinder
Opcje
Samsung internet. Wszystko śmiga ale nie można wpisywać komentarzy pod innymi postami i pokazuje się w miejscu wpisania komunikat o niewspieranej przeglądarce
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji Samsung Internet. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Samsung Internet > Pamięć domyślna > Wyczyść dane.

Jedrzejka
Pathfinder
Opcje
Nie pomogło
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jedrzejka  bardzo dziwne 🤔 

W dalszym ciągu po zalogowaniu na Facebooka i próbie napisania komentarza pod postem nie ma takiej możliwości?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem, że nie możesz otworzyć strony Facebook na przeglądarce Samsung Internet w tablecie Galaxy Tab S8. W innych przeglądarkach strona otwiera się poprawnie?

Jedrzejka
Pathfinder
Opcje
Z tego co zauważyłam to tak. Opcją pisania komentarza pojawia się po przełączeniu na wersję mobilną strony ale nie ma możliwości włączenia dark mode dla fb.
0 Like
Jedrzejka
Pathfinder
Opcje
Tak. Czytalam , że fb wspiera np microsoft edge ale w niej nie ma ciemnych stron
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jedrzejka  tak, ponieważ nie każda strona ten tryb obsługuje