Cześć, po synchronizacji samsunga health ze stravą na aplikacji health widzę każdy trening podwójnie, raz z zegarka, i kopię ze stravy. Przez to... Wyświetl post
Witam.. zauważyłem dziwny problem,który nie występował na początku. S22 ultra , wersja 8/128. Podczas odtwarzania filmów czy to na stronach portali... Wyświetl post
Witam mam pytanie zona w jakiś dziwny sposób włamała mi się do moj sejf i zmie ila hasło pisane na symbol jak mogę odzyskać dostęp do sejfu?
Wyświetl post
Witam. Czy ktoś miał lub ma problem z aplikacją poczta. Mam samsung note 4 i po aktualizaji nie można nic wysłać. Z odbieraniem poczty nie ma... Wyświetl post
Hejka jest to mój pierwszy post tutaj heh
wracając jak w tytule czy są jakieś różnice bo mogę zapisać kontakt na telefonie czy koncie google... Wyświetl post
Witam! Jak to wygląda u was z tą aplikacją używam synchronizacji przez galerię nie przez opcję w aplikacji działa poprawnie, lecz gdy włączę... Wyświetl post
Witam, mam problem. Po ustawieniu wybranego motywu w telefonie, zmienił się wygląd wszędzie poza wiadomościami (dotyczy to również czcionki). Czy... Wyświetl post
System aktualny , Tmobile , S20 plus, korzystam z YouTube, oglądam film i nagle brak dźwięku , regulacji głośniej brak, sprawdzam co się dzieje ,... Wyświetl post
Z jakiegoś powodu nie działa mi autokorekta.
Wcześniej wszystko było w porządku, teraz działa tylko na discordzie a nigdzie indziej (np.... Wyświetl post
Korzystając z Galerii przez pomyłkę weszłam w opcje Samsung Social. Nie chcę nic udostępnić i niestety nie mogę z tego wyjść. Wyłączenie i... Wyświetl post
Witam,
Jak u Was wygląda sprawa z tymi dwiema rzeczami? Wasz Messenger korzysta z Bubbles API czy Chat Heads? Jak przytrzymacie dłużej jego... Wyświetl post
Witam, pojawiła mi się funkcja ,,Skaner 3D" w Strefie AR, lecz gdy na to nacisnę wyskakuje komunikat ,,Nie można znaleźć aplikacji do
... Wyświetl post
Witam,
od kilku lat używam aplikacji Samsung Health na Iphone 7. Zawsze aplikacja działała bez zarzutów, jednak od kilku dni biegając intensywnie... Wyświetl post