Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

opcje programisty

(Topic created on: 03-01-2021 04:23 PM)
5026 Views

I have this problem too

BogumiłaA
First Poster
Options
 Czy ktoś wie jakie funkcje ma poziom logowania VERBOSE . Bez mojego udziału został włączony najwyższy poziom i nie wiem dlaczego. Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawia.
0 Likes
69 REPLIES 69
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Options
Witam. Przy tej mocy telefonu nie ma żadnej potrzeby cos przełączać w opcji programisty. Jeśli wyłączymy skalę animacji nie będą nam działać przejścia animacji i podświetlenie krawędzi.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Options

@Hubert234  napisał(a):
Co warto włączyć a co wyłączyć bo gram mocne wymagane gry na telefonie s23 .

W przypadku gier najlepiej jest pokombinować z ustawieniami dostępnymi w Game Launcher oraz Game Booster. Możesz dzięki temu uzyskać lepszą wydajność czy mniejsze nagrzewanie się urządzenia. Poza tym Galaxy S23 jest na tyle mocny, że bez problemu obsłuży każdą grę bez dodatkowych działań.

Hubert234
Explorer
Options
Bo jak gram war tunder to spadają mi fps do 34 i dlatego pytam co jeszcze zrobić i nagrzewa się wysoko
0 Likes
Hubert234
Explorer
Options
Jest jaki tutorial jak dobrze ustawić wszystko dobrze bo za bardzo się nie znam ?
0 Likes
Hubert234
Explorer
Options
Dziękuję a na opcji programistyki co najlepiej wyłączyć i włączyć żeby sam telefon poprawić pod względem wydajności i czy są funkcje które warto włączyć?
0 Likes
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Options

@Hubert234, Ja bym nic nie zmieniał w opcjach programisty. Jedynie można zmienić skalę animacji na 0,5x, ale to może spowodować problemy z animacjami w niektórych miejscach.

PatrykF
Expert
Options

@Hubert234 Poza skalami animacji (najlepiej je wyłączyć) nie znajdziesz już w ustawieniach nic szczególnie wartego uwagi w kwestii szybkości urządzenia.

Tymuszor
Navigator
Options
Witam. Dzisiaj robiłem test prędkości mojego samsunga a52. Wchodząc w opcje programisty chyba przez przypadek kliknęło mi się jakąś opcje nie wiem jak te opcje programisty przywrócić do domyślnych bez resetowania ustawień telefonu.

image

0 Likes
wirat
Helping Hand
Options

Wyłącz ten przełącznik.

Screenshot_20231129_222610_Settings.jpg

0 Likes