Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opcje programisty

(Temat utworzony: 03-01-2021 04:23 PM)
4918 Wyświetlenia
BogumiłaA
First Poster
Opcje
 Czy ktoś wie jakie funkcje ma poziom logowania VERBOSE . Bez mojego udziału został włączony najwyższy poziom i nie wiem dlaczego. Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawia.
0 Like
69 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy ta funkcja ma jakiś wpływ na działanie Twojego telefonu? Sprawdziłem na telefonie Note20 Ultra i fabrycznie mam całkowicie wyłączony poziom logowania. Może spróbuj wyłączyć tę funkcję w ustawieniach programisty.

0 Like
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
Dowiedziałem się że jak wejdzie się w Ustawienia > informacje o urządzeniu > informacje o oprogramowaniu  i kliknie się pare razy na przycisk "wersja system Android" włącza się minigierka. Byłem ciekawy jaka będzie na Android 10. Sprawdzałem pokolei każdy przycisk i kliknąłem pare razy na "numer wersji". Musiałem wpisać kod pin aby kontynuować i zobaczyłem że mam nowy dział pt. Opcje programisty. Patrzyłem na różne opcje aż znalazłem "minimalna szerokość". Wpisałem liczbe, chyba to była liczba 6540, wcisnąłem guzik Ok i wyświetlacz mi się pomieniszył do minimalnych rozmiarów, popatrzyłem i minimalna szerokość była ustawiona na 960 dp. Zapomniałem jakia była liczba fabryczna, mam ustawione na pięcet-ileś, ale to nie jest ta sama szerokość co była wcześniej. Może mi ktoś poda tą liczbe aby uratować sytuację?
konraddd
Student
Opcje
u mnie jest 411 dp samsung s10
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na samym dole opcji programisty masz opcję Reset do wartości domyślnych. Podejrzewam, że wystarczy kliknąć w tę opcję i wszystko wróci do tego co było wcześniej. Poczekaj jeszcze na potwierdzenie od pozostałych forumowiczów.

0 Like
Wojok49
First Poster
Opcje
wyłącz je poprostu na górze po prawej stronie powinien być suwak
0 Like
MarioPROS
First Poster
Opcje
lol
0 Like
Magik1
Explorer
Opcje
ale dokonałeś odkrycia🤦‍♂️
0 Like
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
czytałem odpowiedzi i ktoś napisał już że ma 411 ale najpierw spróbowałem to co pan mówi i nie działało więc wpisałem ręcznie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację zwrotną. Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem.

0 Like