Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

NFC - nie mogę płacić zbliżeniowo

(Temat utworzony: 21-10-2024 01:03 PM)
1407 Wyświetlenia
MathiasŁ
Explorer
Opcje

Po aktualizacji nie mogę płacić zbliżeniowo, nawet po odznaczeniu opcji "zapłać otwartą aplikacją" tylko muszę wchodzić na apkę i dopiero. Czy ma ktoś ten problem? 

0 Like
Przejdź do rozwiązania
MathiasŁ
Explorer
Opcje
Bardzo dziękuję wszystkim zainteresowanym.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No to super ze wszystko działa juz poprawnie.
0 Like
robertooss234
Navigator
Opcje
Najlepszy jest Portfel Google odblokowujesz telefon i płacisz ile chcesz bez żadnych pinów, haseł i otwierania dodatkowych aplikacji 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
0 Like
MathiasŁ
Explorer
Opcje
Tutaj też mam bez pin i hasła
0 Like
robertooss234
Navigator
Opcje
No to w czym problem?
0 Like
robertooss234
Navigator
Opcje
Ustawiasz w aplikacji bankowej. Płać bez logowania się do np IKO czy tam ING. Też mam ING i działa wszystko i mam właśnie odznaczone zapłać otwartą aplikacją. Przykładam s24 ultra i działa
0 Like
MathiasŁ
Explorer
Opcje
Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem to znaczy wcześniej mogłem tak robić Po aktualizacji systemu czy też aplikacji raczej systemu przestało mi się tak robić Musiałem otworzyć aplikację przynajmniej A teraz znów wróciło dzięki reinstalacji aplikacji mobilnej banku
Members_worLjyf
First Poster
Opcje

Nie przekonywała mnie konieczność reinstalacji. Zauważyłem że po aktualizacji telefon optymalizuje aplikacje. Wszedłem w informacje o aplikacji "Moje ING" i w zakładkę bateria, zaznaczyłem opcję "Nieograniczone" i płatności zaczęły działać bez uruchamiania aplikacji bankowej. Rozumiem że  zaznaczona opcja "Zoptymalizowano" nie pozwala na uruchomienie w tle płatności bez włączenia aplikacji. Myślę że opanowałem to raz na zawsze.  

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe zatem, że to błąd po stronie aplikacji ING. W przypadku płatności aplikacją Portfel Google nie ma potrzeby zmiany ustawień baterii żeby płatności działały bez konieczności otwierania aplikacji.

Zbigryf
First Poster
Opcje
Dzięki za to rozwiązanie, mam dwie aplikacje różnych banków i na obydwu pojawił się ten problem. Ustawiłem tą opcję i jutro wypróbuję czy zadziała.
0 Like