Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dezaktywacja Voice over LTE

(Temat utworzony: 03-07-2022 04:24 PM)
17786 Wyświetlenia
piotreksalek
Apprentice
Opcje

Siemka!

Mam taki problem: W moim S21 nie mogę wyłączyć VoLTE. Znalazłem to ustawienie ale nie mogę go kliknąć bo suwak nie jest aktywny. Mogę to jakoś reaktywować? Nie chcę tej funkcji bo przy marnym sygnale LTE jakość rozmów jest do kitu... 😞

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
To zależy od operatora Możesz skontaktować się z nim W celu wył. Uslugi

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jaki masz obecnie ustawiony tryb pracy sieci? 5G czy LTE? Aby to sprawdzić przejdź kolejno do: Ustawienia > Połączenia > Sieci komórkowe > Tryb pracy sieci. Na S22 Ultra mam ustawione LTE/3G/2G i mogę przesuwać suwak VoLTE. Telefon pracuje w sieci Orange.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

20 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
To zależy od operatora Możesz skontaktować się z nim W celu wył. Uslugi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jaki masz obecnie ustawiony tryb pracy sieci? 5G czy LTE? Aby to sprawdzić przejdź kolejno do: Ustawienia > Połączenia > Sieci komórkowe > Tryb pracy sieci. Na S22 Ultra mam ustawione LTE/3G/2G i mogę przesuwać suwak VoLTE. Telefon pracuje w sieci Orange.

harry1978_pl
Journeyman
Opcje
Po ostatniej aktualizacji (kwiecień 2023) polawila sie ikona volte i niestety nie wiem gdzie to wyłączyć.
0 Like
rdr000
Voyager
Opcje
Ustawienia- połączenia- sieci komórkowe
0 Like
harry1978_pl
Journeyman
Opcje
No właśnie nie widzę Screenshot_20230418_064945_Call settings_1000012778_1681793386.jpg
0 Like
rdr000
Voyager
Opcje
U mnie wygląda to w ten sposób 1681794302632.jpg
0 Like
maciek-standziak
Explorer
Opcje
Również pojawiła mi się ta ikona po aktualizacji i również nie mogę tego wyłączyć.
S20 FE 5G
harry1978_pl
Journeyman
Opcje
Oo to super, dziękuję za info.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Witam. Jeśli posiada Pan telefon w T- Mobile, to operator po wyłączeniu 3G zablokował w niektórych telefonach VoLTE i jest ustawiona już na stałe. Dodam ze po włożeniu karty od innego operatora opcja wylaczenia VoLTE powraca.