Mam pytanie co to może być robi mi się coś takiego na chromie kiedy chce otworzyć nowa kartę nie da rady nic wpisać automatycznie strona jak by się... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Mam pytanie co to może być robi mi się coś takiego na chromie kiedy chce otworzyć nowa kartę nie da rady nic wpisać automatycznie strona jak by się... Wyświetl post |
Cześć. Mam problem z wczytywaniem stron www na dowolnie wybranej przeglądarce na wifi 5Ghz, domyślnie używam przeglądarki chrome.... Wyświetl post Potwierdzam, że zmiana kanału z auto na 48 (w wyniku analizy z apki wifi analyzer) pomogło. Drugi dz... Wyświetl post |
Czy możecie zrobić mały widget kalendarza 1x1 z dzisiejszą datą ? (Chodzi o skrót do otwarcia) Wyświetl post @hania00000 Aplikacja Samsung Kalendarz > 3 kreski u góry po lewej stronie > Ikonka zębatki u góry p... Wyświetl post |
Witajcie szukam aplikacji do zakupu muzyki. Nie chodzi mi o aplikacje streamingowe. Poszukuję aplikacji na wzór iTunes Store w której będę... Wyświetl post @Emil92 Sprawdź na tej stronie, oferują spory wybór aplikacji - być może znajdziesz taką, której pos... Wyświetl post |
Witam mam pytanie odnośnie działania funkcji w galerii. Chodzi o to że jak mam film i naciskam tą mają ikonę z lewego dolnego ekranu co robi tak... Wyświetl post To prawda, wideo powinno być w oddzielnym folderze, ale da się łatwo je z filtrować, albo nacisnąć 3... Wyświetl post |
Czy da się zmienić folder pobierania zdjęć i filmów z udostępnionej galerii, czy wszystko automatycznie ląduje w "pobranych"? Wyświetl post Nie posiadam telefonu z One UI6, więc ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat. Wyświetl post |
Witam mam pytanie o co chodzi z tym zakreślonym na niebiesko? Wyświetl post |
Przestał pojawiać mi się dźwięk powiadomień kalendarza. Po wejściu w ustawienia powiadomień nie mogę zmienić dzwonka powiadomienia. ... Wyświetl post |
Witam Mam pytanie czy tylko na tym modelu to nie działa? A chodzi mi tu o oglądnie filmów w 4k na platformie YouTube, nie ma możliwości w... Wyświetl post |
Czy ktoś spotkał się z problemem przycinającego video ale tylko w niektórych aplikacjach?Używam aplikacji EZVIZ i działała świetnie, a od 2 tygodni... Wyświetl post Dziękuję za informację. Najważniejsze, że problem ustąpił po przywróceniu ustawień fabrycznych. Wyświetl post |
W telefonach Galaxy S10e, S10 oraz S10+ z ustawień zostały usunięte opcje dotyczące zmiany rozdzielczości wykonywanego zdjęcia. W poprzednich... Wyświetl post A przepraszam faktycznie po aktualizacji oprogramowania jest możliwość zmiany rozdzielczości, wcześn... Wyświetl post |
Nie można pobierać i zapisywać plików... Jak to naprawić? Wyświetl post |
https://drive.google.com/file/d/19ZJxciGz-sP1poKpHrOFXRig8WY3xniA/view?usp=drivesdk Po tegotygodniowej aktualizacji oprogramowania... Wyświetl post |
Mam problem z gpuwatch. Nie pokazuje żadnego użycia gpu(na innych typach też nie pokazuje). Da się jakoś to naprawić? Jak wcześniej działało... Wyświetl post @SM07, znalazłem informację, że to jest błąd po jednej z ostatnich łatek bezpieczeństwa. Powinien zo... Wyświetl post |
Witam. [S20+ 5G] Zauważyłem, że po aktualizacji do Androida 12 nie zmienia mi się tapeta ekranu blokady. Dopiero po restarcie telefonu. ... Wyświetl post @darkacdc79, Tylko tapeta ekranu blokady jest ruchoma pod warunkiem, że wybierzesz jedną z tapet Vid... Wyświetl post |
Dzień dobry. Od jakiegoś czasu przestał działać asystent google na samusng s20, ktoś wie dlaczego i co zrobić żeby znowu działał ? Wyświetl post @Matik231, za pomocą Good Lock, a dokładniej Routines+ będzie można ustawić Google Asystent na przyt... Wyświetl post |
Witam czy da się tak ustawić aby po naładowaniu baterii był dźwięk? Wyświetl post Dzięki. Faktycznie jest to jakieś rozwiązanie i obejście niedoskonałości procedur. Tak to właśnie so... Wyświetl post |
Witam Serdecznie , mam problem żeby synchronizować aplikacje fitatu z samsung Health. Mam telefon Samsung Galaxy S20 plus . Moja przyjaciółka ma... Wyświetl post @awela Połączenie tych aplikacji może nie być możliwe na telefonach samsung. Obecnie większość usług... Wyświetl post |
Witam Mam włączone odrzucanie połączeń od tzw spamu telefonicznego. Przez pewien czas działało to znakomicie, po którejś aktualizacji aplikacji... Wyświetl post @FG_Test23, myślę też, że klasyfikacja może być bardziej skomplikowana, niż tylko na podstawie tego,... Wyświetl post |
Cześć. Czy wiecie dlaczego mam informację "sieć może być monitorowana"? Sprawdzałem u znajomych, którzy mają Samsungi Galaxy w różnych... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
123 | |
101 | |
77 |