Cześć. Chcę podzielić się swoimi doświadczeniami z smartfonami. Mianowicie używałem samsunga, LG, oraz xiaomi. Powróciłem z powrotem do flagowego... Wyświetl post
Bardzo często nie działa mi odbicie lustrzane telefonu na tv poprzez aplikacje Google Home.Nastepuje połączenie ale już kolejny ruch w telefonie... Wyświetl post
Witam,
W przeglądarce Edge na dolnym pasku są skróty, takie jak "wyświetl witrynę komputerową, Szukaj na stronie itp. Kiedyś mogłem je... Wyświetl post
Mam takie pytanie ponieważ używam wbudowanej aplikacji samsung email i problem jest taki że mam dodane 4 konta, 3 z gmail i 1 z outlook, no i to z... Wyświetl post
Witam
Jakiś czas temu miałam aktualizacje do One Ui 5.1. Dwa dni temu zauważyłam, że przychodzący SMS wybudza mi ekran. Do tej pory miałam to... Wyświetl post
Witam Wszystkich,
Od wczoraj jestem posiadaczem nowego Galaxy A53 5g. Wszystko ładnie skonfigurowałem, zaktualizowałem wszystko co było możliwe.... Wyświetl post
Skanując urządzenie antywirusem AVG zostały wykryte dwie aplikacje. Pierwsza to Tethering, drugi to osuLogin. Z Angielskich forum moge stwierdzić,... Wyświetl post
Dzień dobry. Mam w Samsung Galaxy A52s 5G zaznaczone w Smart Lock odblokowanie telefonu w zaufanym miejscu. Telefon niby ma być odblokowany przez... Wyświetl post
Robiłem ostatnio skan urządzenia wchodząc w Pielęgnacja Urzadenia -> Bezpieczeństwo i przy okazji zerknąłem na historie problemów aplikacji.
... Wyświetl post
Siemka!
Mam taki problem: W moim S21 nie mogę wyłączyć VoLTE. Znalazłem to ustawienie ale nie mogę go kliknąć bo suwak nie jest aktywny. Mogę to... Wyświetl post
Witam,
Mam dość nietypowy problem. Próbuję oglądać stare filmy na stronie CDA.PL, na telewizorze CRT. używam do tego przystawki Mibox.... Wyświetl post
Witam jak w tytule użytkownicy co używają synchronizacji galerii z onedrive poprzez sieć wifi oraz transmisję danych jak to wpływa na baterię opcja... Wyświetl post
Pasek na górze gdzie są np. Ikony czy gify jest niedziałający, stało się tak po aktualizacji. Te ikony są szare tak jakby były wyłączone i gdy... Wyświetl post
Czy można jakoś ustawić by DEX wprowadzał monitor w tryb uśpienia? Tej jednej rzeczy mi brakuje. Monitor nie jest wyłączany a tylko wyświetla... Wyświetl post