Witam,
Po wczorajszej aktualizacji androida mam problem z WSZYSTKIMI aplikacjami streamingowymi (amazon prime, viaplay, netflix, upc tv go... Wyświetl post
Witam ,mam problem z wiadomościami posiadam ##Samsung a 51
Od pewnego czasu gdy wysyłam wiadomość po pewnym czasie przychodzi powiadomienie że... Wyświetl post
Trochę to bez sensu ... jeśli ktoś miał już płatną subskrybcje to nie dostanie tych 2-4 miesięcy za free... YouTube, trochę mnie zawiedliście....
... Wyświetl post
czy da się zwiększyć ilość przycisków które wyświetlają się po ściągnięciu górnej belki? teraz mam tylko 12, układ 3x4. nigdzie nie mogę znaleźć... Wyświetl post
Hej mam problem, dotyczy to samsunga A50. Dzisiaj rano pokazała mi się aktualizacja po ktorej zmieniła mi się klawiatura, zniknęły mi emoji. Pasek... Wyświetl post
Czasami gdy ktoś do mnie dzwoni i ja nie odbiorę lub odrzuce połączenie To nie ma żadnego informacji ani poczty głosowej Tylko rozłącza.
... Wyświetl post
Chciałem zainstalowac notes samsunga na Windows 11 (laptop asus) wszystkie wymagania są spełnione,ale nie ma przycisku pobierz. Pomoże ktoś?
Wyświetl post
Witam
Wczoraj dostałam nowy telefon Samsung Galaxy S20+. Ponieważ miałam problem z przeniesieniem danych przy pomocy Smart Switcha ( z... Wyświetl post
Witam, od czasu zainstalowania nowej aktualizacji na telefonie Samsung S21, występuje problem z ładowaniem aplikacji poprzez dane komórkowe (przez... Wyświetl post
Dzień dobry. Jak włączyłem telefon na pasku stanu wyświetla się duża przerwa pomiędzy wifi a zasięgiem. Wie ktoś z forum jak rozwiązać ten problem?... Wyświetl post
Czy istnieje możliwość dodania do ekranu aplikacji przycisków funkcyjnych jako widzetów? Myślałem, że to funkcja androida ale po zmianie telefonu... Wyświetl post
Cześć jak zmienić folder w którym zapisują się filmy kręcone androidowym samsungowym aparatem?
Chciałbym mieć w osobnym folderze zdjęcia w... Wyświetl post
Po włączeniu dolby atmos jakość dźwięku wcale nie jest wyższa, tylko dźwięk robi się stłumiony. To samo w telewizorach samsung - opcja wyższej... Wyświetl post
Na moim starym telefonie np facebook chodzi niezawdonie, tak samo inne aplikacje na wifi.
Na moim aktualnym -a53 5g- internet w trybie wifi... Wyświetl post