Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana lokalizacji pobierania z udostępnionych albumów

(Temat utworzony: 05-11-2023 02:03 PM)
430 Wyświetlenia
Kubaan
Pathfinder
Opcje
Czy da się zmienić folder pobierania zdjęć i filmów z udostępnionej galerii, czy wszystko automatycznie ląduje w "pobranych"?
0 Like
15 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Wszystko co pobierzemy domyślnie zapisywane jest w folderze Download i nie ma możliwości jego zmiany.Screenshot_20231105_141006_My Files.jpg
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Dołączę się do pytanie przy okazji bo mało może to ważne ale zauważyłem że w galerii jest podział folder pobrane i folder quick share . Jaka tobroznica skąd przez co pobieramy ? Niecpowinno wszystko ładować w jednym folderze pobrane ? Jak przez bluetotha pobierać to nie tworzy folderu bluetoth.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Folder QUICK SHARE tworzy się przy przesyłaniu i też znajduje się w folderze Download.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Ale nie chodzi mi o menadżera plików i tam o foldery. Ja tam zazwyczaj nie zaglądam prawie nigdy. Chodzi mi m galerię że w galerii tworzą się dodatkowe foldery nie potrzebne zamiast wszystko co pobrane nie ważne czy przez quick share czy bluetooth czy innym sposobem powinno być w jednym folderze.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ma to ułatwić nam z czego udostępnione jest dane zdjęcie
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
To czemu nie ma oddzielnie folderu jak pobieramy przez bluetooth ? Gdzie tu logika bo ja nie widzę. W jednym miejscu jest nadmiar dodatkowych folderów nawet dla naszego ułatwienia a w innym brak takich folderów tylko wszystko jest razem. Np przydałby się foldery z filmami żeby filmy a zdjęcia trafiały od razu do innego. A nie potem wśród setek zdjęć trzeba szukać kilku filmów. Czy to by nie było ułatwieniem i to bardzo oczywistym żeby oddzielnie były filmy od zdjęć.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Niby są do tego albumy, ale galeria jak sama nazwa mówi, to zbiór wszystkich zdjęć i filmów co mamy w telefonie. Tak to juz jest zrobione. Jak akurat nie mam żadnych zdjęć w telefonie, więc też jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  masz racje 🙂. Wideo można też przeglądać w aplikacji wideo

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Żadnych zdjęć nie posiadasz ?
To jeszcze ratunkiem była aplikacja wideo i tam były wszystkie filmy . Tyle że teraz samsung planuje ja zlikwidować bo w galerii można odtwarzać filmy. Tylko co z tego jak w galerii brak podziału na filmy i sterowanie jest gorsze.
Chyba ze aplikacja wideo działa w one ui 6 tylko aktualizacji już nie będzie miała ? Czy jednak całkiem zniknęła ? Bo tak tą informację zrozumiałem.
0 Like