Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Budzik, którego nie ma w aplikacji zegar

(Temat utworzony: 14-02-2023 05:24 AM)
6838 Wyświetlenia
Arrod
Apprentice
Opcje
Cześć, borykam się z problemem a samsungu s22 ultra - włącza mi się budzik którego nie ma w aplikacji zegar. CODZIENNIE O 5 Rano. Gdzie ukryty może być jeszcze budzik? Podczas wyłączania powiadomienia dostaje informacje ze to aplikacja zegar, jednak w budzikach nic nie ma. 
34 Odpowiedzi
cccccc1
Voyager
Opcje
U mnie w S10+ są 2 zegary. Nie wiem jak, ale są.Screenshot_20230214_073513_Finder.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@cccccc1 Witam. Drugi zegar jest od Google, dlatego są dwa. Można go odinstalować.Screenshot_20230214_074753_Finder.jpg
Arrod
Apprentice
Opcje
U mnie tylko jedna aplikacja, to nie to
0 Like
Mitschel
Voyager
Opcje
Może używasz trybów i tam masz ustawiony budzik.
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
Sprawdz Tryby i Procedury , Tryby - Uśpienie, czy aby tam nie jest zagnieżdżony alarm. Czy na Szybkim Panelu (ten ściągany z góry) pojawią się info przed godziną 5/przed alarmem, o nadchodzącym alarmie? Jeżeli tak to wyszukaj Historia powiadomień (jeżeli jest nieaktywna to włacz) tu powinno być info jaka aplikcja wysłała to powiadomienie po kliknięciu w ikonę aplikacji powinna być ewentualna możliwość usunięcia alarmu. Przepatrz też czy nie masz ustawionego w kalendarz jakiegoś cyklicznego codziennego wydarzenia.
bacatoja
Pioneer
Opcje
Dzień dobry,
Po raz trzeci przez ostatnie dwa tygodnie (mam wrażenie że jest to kolejny extras dorzucony mi wraz z ostatnią aktualizacją) budzik w trybie snu sam się uruchamia. W tygodniu nie jest to problem, bo i tak wstaję zwykle sporo przed czasem zakończenia trybu snu używając innego budzika. Problem i to poważny stanowi fakt, że budzik trybu snu w ostatni weekend uruchomił się sam i obudził mnie i całą moją rodzinę w niedzielę wczesnym rankiem. Teraz zaglądam do ustawień budzika codziennie i co drugi dzień okazuje się, że budzik trybu snu jest w jakiś magiczny sposób uruchomiony. Gdzie można wymusić, żeby przestał działać według jakichś swoich wydumanych algorytmów? I kiedy wreszcie pojawi się aktualizacja która naprawi uruchamianie się skanera linii papilarnych na Always on Display? 
krampik1982
Voyager
Opcje

Witam, ja również się podpinam pod ten post, wczesniej tylko dochodziło do konca trybu snu bezboleśnie, teraz rowiez mi włacza budzik niepotrzebnie , i budzi wczesnie rano, musze kazdego dnia go wyłączać a juz w ogole w weekend, no żadne to udogodnienie, a raczej problem, tylko u mnie wystepuje to na s22 ultra

relativ
Helping Hand
Opcje

Problem z trybem snu a dokładniej trybem uśpienie jest już od paru miesięcy (od momentu kiedy pojawiły się Tryby i Procedury) . Nie będę tego komentował bo lekarz zabronił mi się denerwować. Miałem nadzieje, że coś się zmieni z  One UI 5.1. Coś się zmieniło, na razie to sprawdzam ale już widzę tam jakieś niezrozumiałe, dziwne rzeczy.

W1234567890
Helping Hand
Opcje
Ja miałem zegar od google (nie fabrycznie) i mi dzwonił o 4:30 albo 5 rano więc go odinstalowałem
0 Like