Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Budzik, którego nie ma w aplikacji zegar

(Temat utworzony: 14-02-2023 05:24 AM)
7241 Wyświetlenia
Arrod
Apprentice
Opcje
Cześć, borykam się z problemem a samsungu s22 ultra - włącza mi się budzik którego nie ma w aplikacji zegar. CODZIENNIE O 5 Rano. Gdzie ukryty może być jeszcze budzik? Podczas wyłączania powiadomienia dostaje informacje ze to aplikacja zegar, jednak w budzikach nic nie ma. 
MRS21
Pathfinder
Opcje

Tryb sen dodał się do alarmów, zobacz czy problem rozwiąże wyłączenie w nim budzika.

0 Like
bacatoja
Pioneer
Opcje
Myślałem, że wyraziłem się jasno w poście, że właśnie wyłączanie budzika nie rozwiązuje problemu gdyż budzik ten ponownie się uruchamia sam. To jest właśnie problem który opisałem.
0 Like
MRS21
Pathfinder
Opcje

Nie wiem z której funkcjonalności trybu snu korzystasz, ale ja już dawno usunąłem wpis z budzika i przeniosłem to ręcznie do Tryby i procedury. Możesz dodatkowo dorzucić do procedury oszczędzanie energii i tryb ciemny. Odkąd to zrobiłem skończyły się problemy z porannym budzeniem, a dodatkowo wszystko mam w jednym miejscu, bo te trzy rzeczy mają swoje własne, niezależne harmonogramy porozrzucane w różnych miejscach konfiguracji telefonu.

0 Like
bacatoja
Pioneer
Opcje
Nie no jasna sprawa, że jakoś na okrętkę próbuje sobie z problemem radzić ale uważam, że poziom skomplikowania podstawowych funkcji oraz nieczytelność niektórych ustawień, plus masa błędów to coś co musimy komunikować, a szanowny samsung któremu zapłaciliśmy ciężkie pieniądze za sprzęt powinien te problemy rozwiązywać. Napomknę tylko, że średnio poświęcam koło dwóch godzin tygodniowo na ustawianie, eksperymentowanie, szukanie rozwiązań problemów których w ogóle nie powinno być. Popełniłem wielki błąd przesiadając się na Samsunga z innej marki i niestety boleśnie się o tym przekonałem już kilka tygodni po zakupie telefonu. Jest to zdecydowanie moja ostatnia przygoda z firmą która wymusza od użytkowników szukanie rozwiązań trywialnych problemów.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@bacatoja, wszelkie błędy możesz zgłaszać w ten sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Krzysc
First Poster
Opcje
Witam. Posiadam S20 FE 5G. Ostatnio mam problem. W tle działają 2 ustawione alarmy, których nie widać w aplikacji zegara systemowego, za to zawsze widać w każdej innej aplikacji. Nie mogę ich w żaden sposób usunąć. Usuwałem cash partycji, cash zegara systemowego i pozostałych aplikacji w których widać alarm i nic. Infolinia nie fair rady. Może ktoś ma pomysł jak usunąć te alarmy. Krzysiek
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj zresetować preferencje aplikacji. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplikacji. Do kompletu wykonaj zabieg repair apps.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg repair apps?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

ukash
Pathfinder
Opcje
Czy funkcja Repair Apps jest tym samym co funkcja Automatycznej optymalizacji?Screenshot_20230216_123552_Device care.jpg
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
To jest całkowicie coś innego.
ukash
Pathfinder
Opcje
Ok. Zdaje się. że po zaznaczeniu Automatycznej optymalizacji telefon przy ponownym uruchomieniu wyświetla ten sam ekran co przy Repair Apps, ale mogę się mylić.
1676549096197.jpg
0 Like