Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Game Booster i aplikacja NotiOne

(Temat utworzony: 26-02-2023 03:08 PM)
342 Wyświetlenia
MatiX575
Student
Opcje
Witajcie!

Mam problem z aplikacją Game Booster. Z nie wiadomego mi powodu Samsung Game Launcher automatycznie dodaje aplikację NotiOne jako grę. Co prawda mogę ją usunąć z poziomu Game Launcher, jednakże dalej wraz ze startem tej aplikacji uruchamiają się funkcje Game Booster. Nie chcę całkowicie wyłączać GameBooster w ustawieniach, bo korzystam z niej w innych grach. Jak mogę więc usunąć tą jedną aplikację, aby nie pojawiała się w liście Game Launcher, a także nie uruchamiał się wraz z nią Game Booster?

Z góry dzięki za pomoc bo skończyły mi się już pomysły ;).

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

image

2 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@MatiX575 Hej! Sprawdziłem to o czym mówisz i aplikacja faktycznie jest wykrywana jako gra. Usunięcie jej z Game Launcher niestety w tym wypadku nic nie da bo Game Booster automatycznie wykrywa czy uruchamiana w danym momencie aplikacja nosi ślady bycia grą. Jedynym rozwiązaniem jest wysłanie raportu o błędach. Uruchom sobie aplikację, pozwól, aby Game Booster się uruchomił, a później wejdź do Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

MatiX575
Student
Opcje
Cześć! Właśnie przesłałem dziś taki raport i czekam na informację zwortną z działu technicznego. Dzięki za odpowiedź :).
0 Like