Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Budzik, którego nie ma w aplikacji zegar

(Temat utworzony: 14-02-2023 05:24 AM)
6914 Wyświetlenia
Arrod
Apprentice
Opcje
Cześć, borykam się z problemem a samsungu s22 ultra - włącza mi się budzik którego nie ma w aplikacji zegar. CODZIENNIE O 5 Rano. Gdzie ukryty może być jeszcze budzik? Podczas wyłączania powiadomienia dostaje informacje ze to aplikacja zegar, jednak w budzikach nic nie ma. 
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ukash, możliwe, że to zbieg okoliczności. Czy po ponownym uruchomieniu telefonu pojawia się optymalizacja aplikacji?

ukash
Pathfinder
Opcje
Zgadza się, to jakiś zbieg okoliczności. Teraz uruchomilem ponownie i nie było tego ekranu. Zmyliło mnie to że po ustawieniu u siebie optymalizacji aplikacji przynajmniej 2 razy przy ponownym rozruchu wyświetlił mi się ten ekran, skojarzyłem to z włączeniem tej funkcji, a jestem na 100% pewny że widziałem ten ekran nie uruchamiając go z recovery menu
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ukash, ten ekran pojawia się po aktualizacji oprogramowania lub po aktualizacji systemowej Google Play. Możliwe, że też pojawia się w innych sytuacjach, o których teraz nie pamiętam.

ukash
Pathfinder
Opcje
Tak. To będzie w ten sposób.
0 Like
KrzO
First Poster
Opcje
Czy ktoś wie jak pozbyć się alarmu którego nie ma w ustawieniach a codziennie się uruchamia?
0 Like
quennep
Navigator
Opcje
A nie korzystałeś może z innych aplikacji alarmu?
0 Like
quennep
Navigator
Opcje
Spróbuj wejść ustawienia -> aplikacje -> zegar -> pamięć -> wyczyść dane
0 Like
KrzO
First Poster
Opcje
Nie, nie korzystałem z innych aplikacji alarmu i wszystkie są wyczyszczone
0 Like
Winniczek
Voyager
Opcje
Sprawdź w Tryby i procedury, czy nie jest aktywny tryb Uśpienie.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zainstaluj aplikację Nice Catch ze sklepu Galaxy Store, dzięki której sprawdzić jaka aplikacja uruchamia alarm. Po wystąpieniu alarmu uruchom aplikację i zobaczysz listę ostatnich aplikacji, które przesyłały powiadomienia i alarmy.