Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień push na fb

(Temat utworzony: 08-08-2021 01:08 PM)
2240 Wyświetlenia
Kamil40
Explorer
Opcje
Witam. Od tygodnia nie działają mi powiadomienia push na fb. Robiłem już wszystko praktycznie co możliwe, problem nie ustąpił
52 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wyczyścić dane aplikacji Facebook? Zerknij również do poniższego wątku, w którym znajdziesz przydatne wskazówki dotyczące rozwiązywania problemów z aplikacjami.

Wskazówka - rozwiązywanie problemów z aplikacjami
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

Kamil40
Explorer
Opcje
Czyściłem pamięć podręczną, dane, aktualizowałem, odinstalowywałem, instalowałem, używałem repair apps, w ustawieniach telefonu jak i wewnątrz aplikacji mam wszystko włączone tak jak być powinno
0 Like
nestii
Pathfinder
Opcje
@Kamil40 Witaj na forum!
Czy udało się rozwiązać problem?
Kamil40
Explorer
Opcje
Zastosowałem wipe cache partition, na razie czekam, zobaczymy, bo to moja ostatnia deska ratunku
nestii
Pathfinder
Opcje
Polecam również zapytać się innych użytkowników forum lub YouTube. Znajdziesz tam filmy dające porady na wszystkie Twoje problemy. Czekam na odpowiedź, czy Wipe Cache Paritition pomogło.
Kamil40
Explorer
Opcje
Przeglądałem filmiki na you tube, stosowałem się do zaleceń...nie mam już pomysłu...
0 Like
nestii
Pathfinder
Opcje
Przykro mi, że nie możesz rozwiązać problemu. Zapytaj się Superuserów na forum czy jest wyjście. Daj znać, czy użytkownicy mogliby Ci jeszcze pomóc.

EDIT: Jaki masz model telefonu? Jeśli masz telefon z starszej wersji polecam kupić nowy telefon. Polacane: Samsung Galaxy A41 - szybko i sprawnie działa. Do tej pory zero negatywnych opinii od moich przyjaciół na forum.
Samsung Galaxy A40 - szybki i łatwy dostęp do przeróżnych aplikacji. Może również stosować wszystkie Twoje wymagania.
Kamil40
Explorer
Opcje
Niestety wipe cache nic nie dał... posiadam s21 ultra
0 Like
nestii
Pathfinder
Opcje
Rozumiem, problem może być trudny...
0 Like