Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień push na fb

(Temat utworzony: 08-08-2021 12:00 PM)
5230 Wyświetlenia
Kamil40
Explorer
Opcje
Witam. Od tygodnia nie działają mi powiadomienia push na fb. Robiłem już wszystko praktycznie co możliwe, problem nie ustąpił
nestii
Pathfinder
Opcje
Widocznie problem jest dość duży. Tak chcę pomóc, ponieważ @Kamil40 ma problem którego nie może rozwiązać. Ciekawi mnie w jaki sposób mogłabym mu pomóc. Sprawdzałam jeszcze w internecie różne rzeczy w postaci podpowiedzi. Ale na tą porę nie znam rozwiązania.
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Kamil40 wygląda na to, że aktualizacja ze strony Facebooka będzie niezbędna. Daj znać, co Ci odpisali i czy zalecenia z ich strony rozwiązały problem.

0 Like
Kamil40
Explorer
Opcje
Była aktualizacja fb 3 dni temu i niestety nic nie pomogła, nadal brak powiadomień...od piątku czekam na odpowiedź support fb i na razie cisza, nikt się nie odezwał
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że na forum nic więcej nie wymyślimy. Koniecznie daj znać jak otrzymasz odpowiedź od dewelopera.

Kamil40
Explorer
Opcje
Tak, oczywiście, jak tylko jakimś cudem mi się naprawią te nieszczęsne powiadomienia lub ktoś z fb się odezwie, napiszę
Kamil40
Explorer
Opcje
Witam. Niestety nikt z fb się nie odezwał, aktualizacje były i nie przyniosły niestety żadnego rezultatu...trzeba czekać, nic innego już mi nie zostało
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz jeszcze spróbować przywrócić ustawienia fabryczne w telefonie, ale skoro problem dotyczy tylko jednej aplikacji to nie podejrzewam żeby to miało pomóc. Jeżeli jednak się zdecydujesz to poniżej wklejam odnośnik do instrukcji.

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

damian3381
Explorer
Opcje
Mam Galaxy S10 Lite, problem podobny, ale jedyne powiadomienia jakie sie wyświetlają (nie zawsze, w różnych odstępach czasu) to wtedy gdy ktoś wyślę mi wiadomość czy to na grupie czy prywatnie. W innych przypadkach (urodziny, wydarzenia, posty na grupie itp.) nic się nie wyświetla, cisza.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@damian3381, przerabiałeś rozwiązania zaproponowane w tym wątku?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

damian3381
Explorer
Opcje
tak, przerobiłem wszystko i żadnych powiadomień z fb oprócz tych z przysłaniem wiadomości
0 Like