Chciałbym spytać, czy istnieje możliwość zmiany wyglądu tych ikonek powiadomień na ekranie blokady (przed aktualizacją nie były one w... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Chciałbym spytać, czy istnieje możliwość zmiany wyglądu tych ikonek powiadomień na ekranie blokady (przed aktualizacją nie były one w... Wyświetl post |
czy da się zmienić jakość ekranu blokady? Faktycznie wyświetlana tapeta wygląda okropnie w porównaniu do tego co widnieje na podglądzie. ... Wyświetl post |
Witam! Od jakiegoś tygodnia zmagam się z problem wyskakującego komunikatu "Unable to run: GOS LITE" po otworzeniu aplikacji "Game... Wyświetl post |
hej jak zrobic tak zeby licznik powiadomien na aplikacji ciagle wyswietlal ile ich jest pomimo usuniecia wszystkich powiadomien z paska zadan ... Wyświetl post |
Dzień dobry, mam problem przy przeglądaniu postów na Insta, które przeglądam poza apką. Po powrocie do strony głównej nie widać nic, Instagram... Wyświetl post |
Po aktualizacji do Androida 13 na tabS8 (wersja wifi) podczas powrotu z wiadomosci samsung free do ekranu startowego pojawia się czarny ekran przez... Wyświetl post |
Witam Odkryłem w A71, że - nie wiedzieć czemu, bez mojej ingerencji - część kontaktów znajduje się na koncie Google (tak miało być), a część w ... Wyświetl post |
Po aktualizacji S21 FE do Androida 13 widzę cały czas w sklepie Play błąd aktualizacji aplikacji "Android System Intelligence". Co można z... Wyświetl post Okej, rzeczywiście po naciśnięciu X błąd zniknął i póki co się nie pojawia. O ile aktualizacje tej a... Wyświetl post |
W moim S22 Ultra mam irytujący problem. Przy każdym przychodzącym ważnym powiadomieniu pokazuje się załączony na screenie komunikat o weryfikacji... Wyświetl post |
Witam Od jakiegoś czasu wyświetla mi się dziwna lupa na Samsung s22 Ultra bym prosił o jakąś pomoc by to usunąć ... Wyświetl post |
Pomóżcie. Gdzie w ustawieniach znajdę uprawnienie Wyświetlanie na wierzchu. Nie mogę tworzyć notatek, bo mi wyrzuca taki właśnie... Wyświetl post @Dawid477, Jeśli rysik będzie się tak zachowywać po wymianie końcówki, to wszystko wskazuje na uszko... Wyświetl post |
Czy da sie zmienic animacje do odblokowania telefonu przy odcisku palca? S21 fe 5G Wyświetl post @Largo86 Aktualnie nie ma takiej możliwość, prześlij sugestię do firmy Samsung, być może dodadzą ją ... Wyświetl post |
Na fabrycznie czystym systemie mam apk która się zaktualizowała i jest nie zgodna z mobile S20+ i nie można jej usunąć :))) ... Wyświetl post |
Nie mogę do końca ogarnąć po aktualizacji funkcji "nie przeszkadzać" oraz "alarm". Czy Nie przeszkadzać wyklucza się z Alarmem? ... Wyświetl post |
Cześć, Czy istnieje gdzieś możliwość zmiany wielkości szklanki w Samsung Health? 🤔 Wyświetl post |
Po aktualizacji: Po zrobieniu zdjęcia zapisuje się ono obrócone o 180 stopni. Po obrocie ekranu do pozycji poziomej, nie wraca do pionowej.... Wyświetl post |
Witam, jak w tytule, po ostatnich aktualizacjach, może nawet od początku Androida 13, nie trzyma mi zbyt długo przeglądarki w pamięci, konkretnie,... Wyświetl post |
Witam, jeżeli gdzieś było to proszę o przekierowanie. Mam Samsunga S22 i w edytorze zdjęć chciałem zakreślić jeden obiekt. Niestety... Wyświetl post |
Witam, czy można wyłączyć powiadomienia przychodzące na maila? Wyświetl post |
Po aktualizacji do Android 13 permanentnie pojawia mi się takie powiadomienie jak na załączonym zdjęciu: Ustawienia internetu w samochodzie... Wyświetl post Pozostaje zatem zgłosić sugestię do firmy Samsung. [Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung?... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
120 | |
114 | |
77 |