Witam, wie ktoś jak zwrócić płatną apke w galaxy store? Wyświetl post
Zgodnie z informacją ze strony Samsung najlepiej wysłać zapytanie. Możesz to zrobić za pomocą aplika... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Witam, wie ktoś jak zwrócić płatną apke w galaxy store? Wyświetl post
mirudo24
Zgodnie z informacją ze strony Samsung najlepiej wysłać zapytanie. Możesz to zrobić za pomocą aplika... Wyświetl post |
Kilka lat i galaktyk temu, w 2014, Samsung próbował pokazać do czego mogą służyć flagowce lansując aplikację Power Sleep. Dzięki niej telefon... Wyświetl post
PrzemekM
Najwidoczniej porzucono tą aplikacje, ponieważ znaleziono inne ciekawsze rozwiązania. Wyświetl post |
Witam, okresowo funkcja pojawia się i można z niej korzystać, jednak od dłuższego czasu czytnik ekranu nie jest dostępny. Instrukcje ze strony... Wyświetl post
mirudo24
Nie korzystam z tych funkcji. Odsyłam do poniższych odnośników, gdzie być może znajdziesz dodatkowe ... Wyświetl post |
Jak to jest, że po kolejnej aktualizacji nadal nie działają powiadomienia z kalendarza? Niezależnie czy ustawione bezpośrednio w kalendarzu, czy... Wyświetl post |
Kiedy w ustawieniach wybieram aplikacje pokazuje się komunikat Menu jest obecnie niedostępne wie ktoś co... Wyświetl post
mirudo24
W drugim kroku wykonaj zabieg reapir apps. Poniżej zamieszczam instrukcję. Instrukcja - repair appsh... Wyświetl post |
Po włączeniu gestów pojawiła się dodatkowa ikonka z aplikacji. Wróciłem do poprzednich ustawień lecz nie zniknęła. Widniej cały czas ponad innymi... Wyświetl post
daroHAS
WIELKIE DZIĘKI !! Nigdy z tego nie korzystałem i w życiu bym się nie domyślił że to może być to 😁 Wyświetl post |
Witam, w Samsung Pass została uruchomiona obligatoryjna dwuetapowa weryfikacja, która wymaga dodatkowo kodu wysłanego SMSem. Co z tego skoro nie da... Wyświetl post
SzymonM
@Carrier próbowałeś wyczyścić dane Samsung Pass oraz skonfigurować go ponownie?Ustawienia> Aplikacje... Wyświetl post |
Witam Was serdecznie. Mimo, że to mój pierwszy wpis to od dłuższego czasu śledziłem te forum z nadzieją, że nie będę potrzebował wsparcia.. a... Wyświetl post |
Witam. Posiadam Galaxy S20 FE 5G i problem polega na tym, że po uśpieniu ekranu aplikacja Smart AudioBook nie odtwarza Audiobooków przez... Wyświetl post
adj100
Witam. Dziękuję bardzo za odpowiedz. W ustawieniach baterię miałem jako - Nieograniczone ale...miękk... Wyświetl post |
Jak włączyć a miałem to na s21 że gdy podczas połączenia przychodzącego zanim odebrałem wyświetlała mnie się na ekranie informacja o ostatnim... Wyświetl post
_Technik_
Jeśli masz włączone a nie wyświetla to spróbuj wyczyścić dane telefonu. Ustawienia - Aplikacje - Tel... Wyświetl post |
Czy na samsungu A13 są możliwe połączenia przez funkcje wifi Wyświetl post
vdsl2
@Maro1974 Raz piszesz że nie masz a raz ze masz. Czy możesz pokazać jak jest u ciebie? @_Technik_ Ta... Wyświetl post |
Witam, jak ustawic czas w smsach? W sensie nie podaje godziny wyslania smsa jak i błędnie pokazuje godzinę przysłania smsa. Samsung a52 Wyświetl post
Zbigolek
Sprawdź ustawienia: Kliknij apkę Wiadomości>Trzy kropki>Ustawienia>Więcej ustawień>SMS Wyświetl post |
Dzień dobry, odkąd jestem z samsungiem od pierwszej generacji nic mnie jeszcze tak nie wyprowadziło z równowagi jak OneDrive. Wcześniej działające... Wyświetl post
mirudo24
Możemy jeszcze zaczekać na informacje od pozostałych użytkowników. Może gdzieś głęboko jest schowana... Wyświetl post |
Witam. Mam problem z aplikacją Snapchat. Od pewnego czasu nie przychodzą mi powiadomienia, znaczy nie wyskakują dopiero po wejściu w... Wyświetl post |
Czy u kogoś jeszcze dane tej aplikacji do tego stopnia zżerają pamięć? Jest na to jakaś rada? Wyświetl post
LukaszW
@Steffano w wersji 11 aplikacji te dane zajmują niewiele - około 20-30 Mb. W wersji 11-7541821 widzę... Wyświetl post |
TEMAT NR.1 : W ustawieniach kamery, można w ogólnych włączyć HDR, czy to się dotyczy filmów? Wiem że osobno można dla... Wyświetl post
LukaszW
@Adikkiel, naturalnie używając innych obiektywów, mogą pojawiać się różnice - oczywiście wszystko za... Wyświetl post |
To właśnie tego lata stać się musi to, na co wielu czeka, czyli dostępność Asystenta Google na Galaxy Watch 4. Skąd o tym wiemy? To dość proste.... Wyświetl post |
Witam Od ostatniej aktualizacji, Bixby Routines, które mają ustawione ograniczenia czasowe, zaczęły być dodawane do systemu jako alarmy. To jest... Wyświetl post
LukaszW
@Members_hNFUqVw wykonaj raport o błędach w Samsung Members: Pomoc > Raporty o błędach > Zgody oraz ... Wyświetl post |
Użytkuje telefon mniej więcej od połowy kwietnia, aktualizuje za bieżąco. Problem oprócz połączeń o których pisałem w innym temacie (tel poszedł do... Wyświetl post
mirudo24
Dla pewności wykonaj jeszcze zabieg repair apps, ale obawiam się, że konieczna będzie ponowna wizyta... Wyświetl post |
Jest aktualizacja... ale jej nie ma, czyli niegroźne, ale irytujące powiadomienie. Wyświetl post
_Technik_
To proponuję zrobić wipe cache partition, ale proszę wyczyścić jeszcze raz dane aplikacji. Tylko dan... Wyświetl post |
Temat | Autor |
---|---|