Cześć,
dziś sobie odpaliłem Notatki Samsung i w opcjach zauwazyłem możliwośc synchronizacji z OneNote. Utworzone przeze mnie notatki na telefonie... Wyświetl post
Witajcie!
Sprawa ma się tak, że wczoraj rozkminiałam cały dzień nad jednym problemem. A mianowicie chodzi o to, że nie działa mi dodawanie... Wyświetl post
Witam, mam S22 Ultra i tylko w jednej aplikacji, mianowicie Mój Orange nie mogę z niej wyjść klawiszem cofania tylko muszę ją zminimalizować... Wyświetl post
W starszych modelach telefonów był tryb zdjęć sportowych - do ujęć szybko poruszajacych się obiektów. Właśnie uświadomiłam sobie, że nie mam go i... Wyświetl post
Od czasu aktualizacji do Android 11 i OneUI 3.0 któreś z tych dwóch powoduje podzielenie ekranu na dwie połowy, np wtedy, gdy wchodzę do galerii.... Wyświetl post
Po aktualizacji do Android Pie nie otrzymuję powiadomień ze Snapa i Messnegera czy u was jest podobnie i może ktoś wie jak to naprawić...
Wyświetl post
Witam był bym wdzięczny gdyby ktoś mi odpowiedział dlaczego nie mam opcji usuwania cieni ze zdjęć w moim a53?
Z góry dzięki za wszystkie... Wyświetl post
W 2016 roku Samsung Galaxy S7, jako pierwszy, otrzymał nową funkcjonalność dla wyświetlacza w trybie blokady. Była to funkcja Always On Display.... Wyświetl post
Przyporządkowanie uruchomienia jakiejś aplikacji do dwukrotnego naciśnięcia klawisza ekranu startowego jest nietrwałe. Po kilku dniach zmienia się... Wyświetl post
Witam krótkie pytanie czy da się usunąć pierwsza od góry linijkę opcji gdzie wysłać zdjęcie np? Bo mnie to wkurza strasznie, druga linijka można... Wyświetl post
Hejka. Ostatnio nagrywalem filmiki po 20 sekund roznymi rozdzielczosciami i odtwarzajac je na pc zauwazylem ze filmiki z najnizsza rozdzielczoscia... Wyświetl post
Korzystam z widżetu wyszukiwarki Googla i przy wpisywaniu haseł po spacji dodaje mi sie kropka, prawie za kazdym razem gdy szybko wpisuje tekst..
... Wyświetl post
Dzień dobry, mam problem z dostępem do chmury Samsunga i niektórych ustawień konta... mianowicie od kilku dni przy próbie wejścia w aplikację... Wyświetl post
Jak mam włączyć pliki cookies na telefonie z androidem- samsung galaxy A80 skoro nie chce mnie zalogować na koncie google bo nie mam włączonych... Wyświetl post