Hej,
Poprosze o Wasza pomoc. Ustawienia fabryczne nie pomogły. W moim odtwarzaczu muzyki kazda piosenka ma taka sama miniaturkę albumu. Co... Wyświetl post
Hej. Da się jakoś zmienić jakość wyswietlania filmow na yt z 1080 na wyższą mam na mysli ustawienia systemowe nie w aplikacji jeśli nie to... Wyświetl post
Mam problem z budzikiem...nie działa dźwięk od jakiegoś czasu
Oczywiście dźwięk dzwonka jest włączony i budzik wibruje ale dźwięku brak
... Wyświetl post
Mam włączoną funkcję Smart Lock. Telefon nie powininen się blokować w zaufanych lokalizacjach oraz przy zaufanych urządzeniach. Nic z tego nie... Wyświetl post
Witam . Po zaktualizowaniu do androida 13 nadal nie utrzymuje on aktywności Messengera w tle. Miało być to prawdopodobne zmienione wraz z nową... Wyświetl post
Witam
Jak w temacie. Jak teraz piszę na telefonie to była możliwość wyboru czy klawiatura, wprowadzanie głosowe Samsung, wprowadzanie głosowe... Wyświetl post
Witam. Niedawno kupiłam Samsung S21 i od początku mam problemy z aplikacją Viber. Nie działa poprawnie.
1. w 90 % przypadkach aplikacja nie... Wyświetl post
Po kilku próbach udało się sparować nowy telefon z samochodem, niestety nie są dostępne wszystkie kontakty z telefonu (była zgoda na udostępnienie... Wyświetl post
Witam.
Dzisiaj zauważyłem problem z aplikacją Samsung Members. Przy próbie wklejenia obrazu do posta ze schowka aplikacja się zamyka. Na... Wyświetl post
Witam, mam problem z apka Spotify, samoistnie się wyłącza czy to po bt czy wifi, gra sobie piosenka i nagle pyk
Czyściłam dane apki, nie... Wyświetl post
Witam. Po zakupie nowego telefonu zauważyłem, że moja ulubiona funkcja w przeglądarce Google Chrome nie działa. Uruchamiałem ponownie telefon,... Wyświetl post