Witam,
Posiadam zegarek TicWatch Pro 3 GPS. Rok temu pobrałem aplikację Samsung Internet. Na początku działała bez zarzutów, a dziś gdy... Wyświetl post
Czy ktos jeszcze uwaza, ze pogodowa apka Samsunga moglaby wygladac troche lepiej, jesli chodzi o podawanie detali pogodowych bez potrzeby... Wyświetl post
Witam, czy ktokolwiek ma wiedzę czy Samsung zamierza i kiedy wprowadzić biometrię opartą o skanowanie 3d podczerwienią które będzie podobnie... Wyświetl post
Mam problem, który polega na tym, że wysyłając zdjęcie do dwóch osób na Instagramie one nie mogą go odtworzyć ciągle mają napisane 'nie można... Wyświetl post
Witam, mam pytanie gdyż po aktualizacji do androida 13 przeglądałem na różnych forach że są funkcje m.in płynne przejście z always on display do... Wyświetl post
Od pewnego czasu poradnik jest już nieaktualny, ponieważ Messenger ponownie zaczął używać własnych dymków, jednocześnie rezygnując z dymków... Wyświetl post
Dzień dobry,
Posiadam Galaxy Tab A8.
Czy jest możliwość, aby po uruchomieniu urządzenia pojawił się ekran logowania, gdzie będzie można... Wyświetl post
Witam czy ktoś może mi powiedzieć od dlaczego czasu nie mogę dodać operatora play do płatności google play za usługi cały czas dostaje takie sms
... Wyświetl post
Jak sie pozbyc tego denerwujacego paska który sie pojawia po kliknięciu klawisza emoji po lewej stronie klawiatury?
Przetrząsłam juz chyba z... Wyświetl post
Do szału doprowadza mnie kiedy używam opcji do wpisywania tekstu z mowy, wcześniej wciskałem mikrofon i mówiłem całą sekwencję a teraz po pierwszym... Wyświetl post
Witajcie.
Wchodzę na kalendarz Samsunga i widzę urodziny tylko części znajomych pomimo ustawienia synchronizacji w kalendarzu i wpisanej... Wyświetl post