Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja SmartThings błąd funkcji wyciszania telewizora podczas połączenia

(Temat utworzony: 22-06-2022 01:54 PM)
931 Wyświetlenia
Dudko
Helping Hand
Opcje

Witam , mam problem z aplikacja SmartThings może nie tyle co z aplikacja a z funkcją którą mam włączona w aplikacji , chodzi o wyciszenie telewizora podczas wykonywania i odbierania połączeń nie zawsze wyswietla mi się ikona wyciszenia , co może być powodem tego ? Z góry dziękuję za podpowiedzi i sugestie pozdrawiam serdecznie. 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Dudko
Helping Hand
Opcje
Witam ponownie, temat rozwiązany po wysłaniu raportu o błędach do działu samsung. Wprowadzono poprawki aplikacji związane z moim problemem i problem znikł działa wszystko jak należy, dziękuję wszystkim za pomoc i również dziękuję działowi technicznemu za rozwiązanie mojego problemu. Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 🙂

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

31 Odpowiedzi
LukaszW
Expert
Opcje

@Dudko wyślij raport poprzez Menu > Kontakt z nami, by technicy sprawdzili zgłoszenie.

Próbowałem odtworzyć Twój problem, lecz się nie reprodukuje. Podaj nam także model telewizora oraz smartfona. :smiling-face: 

Dudko
Helping Hand
Opcje
To mam napisać bezpośrednio do samsunga?
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Wysłałem wszystkie informacje w raportach o błędach
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Dudko Tak jak wyżej Łukasz zaproponował, możesz pisać do pomocy technicznej. Z pewnością jednak model TV i telefonu o który spytał w swoim komentarzu mógłby pomóc porozkminiać to tutaj, w zakresie forum :]

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dudko
Helping Hand
Opcje
Już pisałem do pomocy technicznej
Telefon to samsung s21 5g, a telewizor samsung QE50Q64TAU
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Dudko Daj znać co Ci odpowiedzą w takim razie, w międzyczasie może ktoś podpowie coś na forum.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dudko
Helping Hand
Opcje
Jak dostanę jakąś informację w tym temacie to napewno dam znać 😉 będę wdzięczny za każdą podpowiedź, zaznaczę że na s10e miałem ten sam problem z tą opcją, czyściłem również pamięć aplikacji i też nic to nie pomogło.
Dudko
Helping Hand
Opcje
Witaj , wysłałem raport o błędzie i w dalszym ciągu nie otrzymałem żadnej pomocy
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
A zgłoszenie wysłałem 24 czerwca
0 Like