Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Whatsapp na drugim urządzeniu

(Temat utworzony: 02-12-2022 03:35 PM)
765 Wyświetlenia
tool17
Voyager
Opcje

Witam

Poszukuje aplikacji, na którym można było odpalić na tablecie z androidem równocześnie konto whatsapp, które mam na moim S10. Na razie według polityki whatsapp można mieć tylko jedno konto na jednym urządzeniu.

Jedynie można uruchomić na innym sprzęcie za pomocą WhatsWeb i kodu QR, które emulują różne aplikacje w Google play. 

Poszukuje takiej, w której będą pokazywane powiadomienia push przez notyfikacje na tablecie nowe wiadomości, które pokazują się na S10. Aplikacja może być płatna, byleby nie przez subskrypcję. Najlepiej bez reklam

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
tool17
Voyager
Opcje
Dotarłem do informacji, że WhatsApp w w swojej najnowszej becie oferuje jedno konto na dwóch urządzeniach. Właśnie zainstalowałem i działa. Nie trzeba już kombinować z aplikacją zewnętrzną

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
tool17
Voyager
Opcje

Tak jak pisałem. Już temat rozwiązany. Whatsapp już od paru dni umożliwia w swojej becie natywne odpalenie na drugim urządzeniu tego samego konta. Nie trzeba kombinować już z nieoficjalnymi aplikacjami na androida udające whatsapp web. To że można odpalić na Windowsie to swoją drogą. Mnie interesowało rozwiązanie na tablecie z androidem

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, w sieci pojawiły się informacje, że aplikacja WhatsApp będzie niedługo posiadała taką funkcję.

Osobiście nie znam takiej aplikacji
atlantyk1234
Pioneer
Opcje
Z tego co wiem, to póki co nie da się takiej funkcji wprowadzić. Problem polega w weryfikacji użytkownika. Na plus tak jak wyżej jest napisane. Firma wprowadza w wersji beta Call Links, pojawiło się to u beta testerów w wersji 2.22.24.18
0 Like
Rozwiązanie
tool17
Voyager
Opcje
Dotarłem do informacji, że WhatsApp w w swojej najnowszej becie oferuje jedno konto na dwóch urządzeniach. Właśnie zainstalowałem i działa. Nie trzeba już kombinować z aplikacją zewnętrzną
Jedrzejka
Pathfinder
Opcje
Wpisz w Google tą nazwę i apk i bd mieć whatssap na drugim urządzeniu (jest to wersja deteskop niestety)SmartSelect_20221202_224908_One UI Home_1000019828_1670017748.jpg
0 Like
KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje
Mam WhatsApp na S22U i aplikacje na PC z Win10 na jednym koncie. Z tego co pamiętam na tej apce na Win10 jest informacja że obsługuje do 4 urządzeń do konta.
Chyba że do końca nie rozumiem Twoich potrzeb i chcesz czegoś innego...
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KoLoLoLo  tak, na windows da się właśnie w ten sposób 

KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje
Nie jestem pewien czy tego właśnie użytkownik potrzebuję bo wydaje mi się to oczywista rzeczą.
Myślisz że nie znalazł tego rozwiązana?
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Like
Rozwiązanie
tool17
Voyager
Opcje

Tak jak pisałem. Już temat rozwiązany. Whatsapp już od paru dni umożliwia w swojej becie natywne odpalenie na drugim urządzeniu tego samego konta. Nie trzeba kombinować już z nieoficjalnymi aplikacjami na androida udające whatsapp web. To że można odpalić na Windowsie to swoją drogą. Mnie interesowało rozwiązanie na tablecie z androidem

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tool17  dziękujemy za informacje, czyli żeby z tej opcji korzystać trzeba zainstalować betę lub cierpliwie czekać aż opcja będzie w oficjalnej wersji.

0 Like