Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot abonamentu T-Mobile

(Temat utworzony: 24-03-2025 08:47 AM)
76 Wyświetlenia
Kanka93
First Poster
Opcje
Brak formularza aby zgłosić zakup telefonu i otrzymać zwrot rocznego abonamentu. Czy ktoś również miał taki problem? Gdzie to zgłosić? 
57 Odpowiedzi
Recie50
Journeyman
Opcje
A jeśli się nie pojawia? 🙏 po wylogowaniu zalogowaniu ,zaznaczeniu zgody na informacje
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Recie50, przerób wszystkie wskazówki, które podałem w tym wątku. Jeśli to nie pomoże, zgodnie z tym, co napisałem, skontaktuj się z Organizatorem promocji, aktywują baner ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Recie50
Journeyman
Opcje
Przerabiałam wszystko i nic. Napisalam do nich na tego maila z polecenia i czekam .Dziękuję
belzedup
Explorer
Opcje

image

Witam, mam pytanie, którą opcję muszę zaznaczyć żeby uzyskać zwrot abonamentu? Posiadam abonament L a nie widzę tutaj takiej opcji. 
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Raczej M. Nie pamiętam co zaznaczałem ale chyba M lub L.
Monika2304
First Poster
Opcje
Długo czekaliście na decyzję jeśli chodzi o zwrot abonamentu
0 Like
Mateuxi
First Poster
Opcje
Cześć, Zakupiłem Galaxy s25 Ultra w Tmobile skuszony promocją zwrotu przez samsunga za pierwszy rok. Czy ktoś się orientuje jak to działa?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mateuxi, zerknij do wskazówek z tego wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Mateuxi
First Poster
Opcje
Dzięki, Ja mam baner ale niestety wyświetla mi się komunikat że pula zgłoszeń została wykorzystana. Macie może jakieś pomysły?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mateuxi, widzę w Regulaminie promocji, że pula nagród rzeczywiście jest ograniczona do 6320 sztuk. Najlepiej dopytać bezpośrednio Organizatora promocji, czy pula rzeczywiście została wyczerpana, czy to tylko chwilowy błąd formularza i za chwilę zostanie to naprawione (czasami zdarzają się właśnie takie sytuacje): zwrot-T-mobile@smolar.pl

Witaj na Forum Samsung!