Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zimowa promocja — zwrot do 500 zł za zakup Galaxy Watch4

(Temat utworzony: 29-11-2021 03:50 PM)
5564 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

OleksiiA_0-1638195620644.pngMam nadzieję, że nie zapominacie o byciu Smart? I już wiem, jak wam w tym pomóc! 🤓 Możecie otrzymać cashback 450 zł za zakup Galaxy Watch4 lub 500 zł za zakup Galaxy Watch4 Classic.

Jak wziąć udział? 🤔

1.  Kup zegarek Galaxy Watch4 lub Galaxy Watch4 Classic w dniach od 29.11 do 26.12.2021 r. u partnerów handlowych (których lista jak zwykle dostępna w Regulaminie! Koniecznie sprawdźcie przed zakupem).
  2. Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy między 29.11. a 05.01.2022 r. Podaj wszystkie niezbędne dane, załącz dowód zakupu, zdjęcie opakowania (kartonowego pudełka) po produkcie z widocznym na zdjęciu miejscem po wyciętej naklejce z kodem kreskowym oraz zdjęcie wyciętego fragmentu pudełka z kodem kreskowym

Ważne! Na dowodzie zakupu jedyną pozycją powinien być wyłącznie zegarekZwrot nie przysługuje jeśli na dowodzie zakupu produktu znajduje się jakikolwiek smartfon marki Samsung. W tej promocji musicie potwierdzić zapoznanie się z Regulaminem poprzez zaznaczenie pola „Zapoznałem się z Regulaminem Promocji”.

3. Wypłata zwrotu nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia na numer rachunku należący do uczestnika podany w formularzu zgłoszeniowym. Natomiast weryfikacja zgłoszenia może potrwać do 14 dni kalendarzowych (ŁĄCZNIE 21+14 DNI = DO 35 DNI).

OleksiiA_1-1638196294229.pngIle wynosi zwrot?

• Dla Galaxy Watch4 Classic - 500 zł
  • Dla Galaxy Watch4 - 450 zł

Uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę (zwrot) w promocji za zakup danego modelu produktu, czyli jeden zwrot za zakup Galaxy Watch4 i jeden zwrot za zakup Galaxy Watch4 Classic.

Ważne informacje

• Reklamacje związane z promocją można zgłaszać do 08.02.2022 roku na adres mailowy promocjaGW4@smolar.pl lub pocztą tradycyjną na adres: Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź z dopiskiem „Zimowa promocja - zwrot do 500 zł za zakup Galaxy Watch4”.
  • Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni roboczych od dnia otrzymania reklamacji przez organizatora.
  • Jak w każdej promocji, mamy tu ograniczoną pulę nagród, także po zakupie nie zwlekajcie z aktywacją urządzenia i pozostałymi krokami!

Przydatne linki

Strona promocji

Regulamin

Formularz zgłoszeniowy

Modele objęte promocją

FAQ

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

105 Odpowiedzi
suphul
First Poster
Opcje

Dobrze by było nagłośnić sprawę w mediach...oszukanych ludzi moze być setki jak nie tysiące.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@suphul Zgłoś reklamację do organizatora promocji, maila masz w regulaminie. 

Kriss4
Journeyman
Opcje

Zgłaszałem już 3 razy. Odsyłają do formularza, który nie działa. W tej chwili nie wiem, czy dostanę premię. A może za kilka dni ktoś mi napisze, że ***** nagród się wyczerpała?

Cytuję maila od agencji:

"Szanowni Państwo,

Od dnia 17.12.2021 r. występują problemy z działaniem formularza promocyjnego. Po kontakcie z technikami firmy Samsung otrzymaliśmy informację, że problem został rozwiązany- istnieje już możliwość składania zgłoszeń do promocji „Zimowa promocja – zwrot do 500 zł za zakup Galaxy Watch4 ”.

Niestety formularz w dalszym ciągu ładuje się dość długo z uwagi na przeciążone serwery, jednak rejestracja jest już jak najbardziej możliwa.

Prosimy spróbować dokonać rejestracji ponownie poprzez stronę: https://zwrot-gw4.samsung.pl/.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności."

Koniec cytatu.

Niestety, informacja o działającym formularzu nie jest prawdziwa. Czyli klient jest odsyłany przez Samsung do Agencji Smolar, a z agencji do Samsunga.

Już nieważne, kto jest za to odpowiedzialny. Agencji Smolar nikt nie zna. Wizerunkowo traci mocno Samsung. Dlatego Wam powinno zależeć najbardziej, żeby coś z tym zrobić.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kriss4 Spróbuj ponownie wypełnić formularz, u mnie się normalnie otwiera. 

obraz_2021-12-27_132253.png

0 Like
Kriss4
Journeyman
Opcje

Przed chwilą udało mi się przejść przez formularz. Pełen sukces. Kto ma czas, niech próbuje.

0 Like
Kriss4
Journeyman
Opcje

Przed chwilą przeszedłem przez formularz.

Zmieniłem dwie sprawy:

1. Zarejestrowałem wczoraj sprzęt na stronie Samsung. Nie w formularzu, ale na stronie zgłosiłem zakup sprzętu.

2. Dzisiaj usunąłem wszystkie cookies.

Nie wiem, czy coś z tego pomogło, ale spróbujcie. Albo te działania pomogły, albo coś technicy Samsunga po Świętach poprawili w formularzu.

Trzymam za Was kciuki, żebyście dostali obiecane Wam nagrody. Nie sądzę, żeby firma z takimi aspiracjami specjalnie wkręcała klientów. Raczej technika siadła.

0 Like
Radek1986
First Poster
Opcje

Mi tez właśnie udało się wypełnić formularz. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

0 Like
suphul
First Poster
Opcje

potwierdzam - działa :smiling-face:

0 Like
Vyvyan
Journeyman
Opcje

Potwierdzam. Poszło. Pozostaje pytanie, kto chciał oszukać? Agencja, czy Samsung. skoro strona z formularzem była na serwerach Samsunga to wskazuje chyba na nich. Może ktoś wie? Anyway - niesmak pozostał. Szkoda, bo np. obsługa klienta samsung, kiedy miałem problem z telewizorem bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła,

0 Like
Marcin_B
Student
Opcje
Jeśli macie problem z nie ładującym się formularzem, zmieńcie internet całkowicie. Ja odpaliłem w pracy WiFi i poszło, w domu nic a nic.
0 Like