Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S24 oraz S24FE w zestawie z Galaxy Buds3 Pro z limitowaną liczbą 3500 nagród

(Temat utworzony: 25-02-2025 01:27 AM)
1030 Wyświetlenia
jdddd
Apprentice
Opcje

Jak otrzymac te darmowe sluchawki s konkursy przy zakupię S24??

0 Like
17 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@jdddd, sprawdź stronę promocji: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/bundle/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

jdddd
Apprentice
Opcje
Hej, dzięki za odpowiedź 😊 jednak mam taki problem iż nie wyświetla mi się baner z tą promocją
0 Like
bebe111
First Poster
Opcje
Mam dokladnie to samo 😒
0 Like
jdddd
Apprentice
Opcje
Podobno przez to że ta promka jakoś wczoraj doszła to jeszcze jej nie dodali, ona trwa do konca marca i jesli w ciagu tygodnia dalej jej nie bedsie na membersie to zeby sie zgłosić na stronie samsunga do jakiegos bota, powinien podac kwestionariusz i powiedziec gdzie go odesłać
bebe111
First Poster
Opcje
Dzięki za informację 😊
0 Like
KiDi4334
Student
Opcje
Witam zakupiłem s24 fe miałem mieć dostęp do wypełnienia formularza na sluchawki nie wiem za bardzo gdzie on jest ktoś pomoże 
sugefii
Apprentice
Opcje
Też tego szukam
OwMargo
First Poster
Opcje
Ja też dzisiaj szukam i nie mogę znaleźć.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@jdddd@bebe111@KiDi4334@sugefii@OwMargo, jeśli smartfon został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie (https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2025/Regulamin-Bundle-Offer-Galax...), to wykonajcie następujące czynności: sprawdźcie, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wylogujcie się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchomcie ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktujcie się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.