29-11-2021 03:50 PM
Mam nadzieję, że nie zapominacie o byciu Smart? I już wiem, jak wam w tym pomóc! 🤓 Możecie otrzymać cashback 450 zł za zakup Galaxy Watch4 lub 500 zł za zakup Galaxy Watch4 Classic.
Jak wziąć udział? 🤔
Ile wynosi zwrot?
Uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę (zwrot) w promocji za zakup danego modelu produktu, czyli jeden zwrot za zakup Galaxy Watch4 i jeden zwrot za zakup Galaxy Watch4 Classic.
Ważne informacje
Przydatne linki
Regulamin
Formularz zgłoszeniowy
[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung
[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung
27-12-2021 12:02 PM
Dobrze by było nagłośnić sprawę w mediach...oszukanych ludzi moze być setki jak nie tysiące.
27-12-2021 01:00 PM
@suphul Zgłoś reklamację do organizatora promocji, maila masz w regulaminie.
27-12-2021 01:15 PM
Zgłaszałem już 3 razy. Odsyłają do formularza, który nie działa. W tej chwili nie wiem, czy dostanę premię. A może za kilka dni ktoś mi napisze, że ***** nagród się wyczerpała?
Cytuję maila od agencji:
"Szanowni Państwo,
Od dnia 17.12.2021 r. występują problemy z działaniem formularza promocyjnego. Po kontakcie z technikami firmy Samsung otrzymaliśmy informację, że problem został rozwiązany- istnieje już możliwość składania zgłoszeń do promocji „Zimowa promocja – zwrot do 500 zł za zakup Galaxy Watch4 ”.
Niestety formularz w dalszym ciągu ładuje się dość długo z uwagi na przeciążone serwery, jednak rejestracja jest już jak najbardziej możliwa.
Prosimy spróbować dokonać rejestracji ponownie poprzez stronę: https://zwrot-gw4.samsung.pl/.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności."
Koniec cytatu.
Niestety, informacja o działającym formularzu nie jest prawdziwa. Czyli klient jest odsyłany przez Samsung do Agencji Smolar, a z agencji do Samsunga.
Już nieważne, kto jest za to odpowiedzialny. Agencji Smolar nikt nie zna. Wizerunkowo traci mocno Samsung. Dlatego Wam powinno zależeć najbardziej, żeby coś z tym zrobić.
27-12-2021 01:23 PM
@Kriss4 Spróbuj ponownie wypełnić formularz, u mnie się normalnie otwiera.
27-12-2021 01:25 PM
Przed chwilą udało mi się przejść przez formularz. Pełen sukces. Kto ma czas, niech próbuje.
27-12-2021 01:29 PM
Przed chwilą przeszedłem przez formularz.
Zmieniłem dwie sprawy:
1. Zarejestrowałem wczoraj sprzęt na stronie Samsung. Nie w formularzu, ale na stronie zgłosiłem zakup sprzętu.
2. Dzisiaj usunąłem wszystkie cookies.
Nie wiem, czy coś z tego pomogło, ale spróbujcie. Albo te działania pomogły, albo coś technicy Samsunga po Świętach poprawili w formularzu.
Trzymam za Was kciuki, żebyście dostali obiecane Wam nagrody. Nie sądzę, żeby firma z takimi aspiracjami specjalnie wkręcała klientów. Raczej technika siadła.
27-12-2021 02:00 PM
Mi tez właśnie udało się wypełnić formularz. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
27-12-2021 03:14 PM
potwierdzam - działa
27-12-2021 03:42 PM
Potwierdzam. Poszło. Pozostaje pytanie, kto chciał oszukać? Agencja, czy Samsung. skoro strona z formularzem była na serwerach Samsunga to wskazuje chyba na nich. Może ktoś wie? Anyway - niesmak pozostał. Szkoda, bo np. obsługa klienta samsung, kiedy miałem problem z telewizorem bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła,
02-01-2022 12:41 PM