Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tab A9+ z dedykowanym etui Book Cover Keyboard Slim z limitem 1500 nagród

(Temat utworzony: 01-11-2024 12:29 PM)
827 Wyświetlenia
karabeska
Apprentice
Opcje

Czy ktoś też ma ten problem, że nie pojawił mu się baner promocji na etui do A9+ po zalogowaniu do aplikacji? Edit: Mam wersję 5g

24 Odpowiedzi
BartekSat
First Poster
Opcje
Dziękuję za info 😊
0 Like
zawiedzionyklient
First Poster
Opcje
To jest po prostu upokarzające, kupiłem od Samsung na Święta 2 tablety A9+, pierwszy i ostatni raz. Wcześniej byłem użytkownikiem iPada i skusiłem się na promocję. To jest doskonały przykład jak zrazić klienta do marki już przy pierwszym zakupie. Od kilku godzin próbuje wypełnić magiczny formularz (Wcześniej musiałem odczekać swoje żeby łaskawie otrzymać magiczny kupon) Caly czas pojawia sie komunikat, ze jest problem z formularzem i sproboj ponownie. Powiem tak stać mnie na zakup tych coverów ale na pewno nie będą to już produkty Samsung. Jestem zdegustowany i zawiedziony sposobem (bardzo skomplikowanym) organizacji tej promocji... chyba, że taki był cel firmy Samsung.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@zawiedzionyklient, spróbuj wypełnić formularz w innej przeglądarce.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

zawiedzionyklient
First Poster
Opcje
Sprawdzałem wszystkie możliwe przeglądarki
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@zawiedzionyklient, można jeszcze spróbować skopiować link i otworzyć na innym urządzeniu. Jeśli błąd będzie nadal występował, należy zgłosić się do Organizatora promocji na adres mailowy podany w Regulaminie promocji: promocja-tablet@smolar.pl

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.