Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Tab A9 oraz Tab A9+ z dedykowanym etui Book Cover z limitem 2980 nagród

(Temat utworzony: 21-11-2024 05:43 PM)
1024 Wyświetlenia
Michuxxx
Student
Opcje

Witam. Kupiłem Tab A9 plus. W korzyściach mam mieć baner z formularzem do darmowego etui. Niestety nic mie mam. Tablet uruchomiłem 3 dni temu. Nie ma slotu sim więc tylko WiFi. Mam baner z regulaminem i poradnikiem ale prowadzi mnie do zakupu w Samsung shop. Ktoś wie ile trwa wygenerowanie takiego banera z formularzem.

18 Odpowiedzi
zróbtoSam
Pioneer
Opcje
Nie wiem, jak to jest w Samsungu ale niektóre marki tabletów wypuszczają na rynek urządzenia w dwóch konfiguracjach - ze slotem i bez. Wiem bo kiedyś kupowałem. W A7 czy A8 jest slot (nie pamiętam który mam, chyba A7)
0 Like
Michuxxx
Student
Opcje
No u mnie nie ma.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Michuxxx, jeśli tablet został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie, to wykonaj następujące czynności: sprawdź, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wyloguj się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchom ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktuj się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2024/Regulamin_Bundle-Galaxy-Tab-...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

KubaProCAD
Explorer
Opcje
Witam, kupiłem dzisiaj i zarejestrowałem tablet A9+. Po kliknięciu w baner korzyści i wybrania opcji otrzymania etui nie mam żadnej opcji zgłoszenia się do promocji. Czy wie ktoś jak złożyć wniosek o otrzymanie darmowego etui?
0 Like
mtMoya
Journeyman
Opcje
Jak kupiłem s24u to wniosek na zwrot 500zł pojawił się dopiero po 2 dniach o ile dobrze pamiętam
KubaProCAD
Explorer
Opcje
Ok dziękuję za informację
0 Like
KubaProCAD
Explorer
Opcje
Rozumiem, że zamiast przycisku "kup teraz" pojawi się przycisk umożliwiający wysłanie formularza?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@KubaProCAD, jeśli tablet został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie, to wykonaj następujące czynności: sprawdź, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wyloguj się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchom ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktuj się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2024/Regulamin_Bundle-Galaxy-Tab-...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

niziouek
First Poster
Opcje
A czy po wysłaniu formularza zgłoszeniowego dostanę na maila czy gdzieś potwierdzenie czy był on poprawnie wypełniony?
0 Like