Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tab A9+ z dedykowanym etui Book Cover Keyboard Slim z limitem 1500 nagród

(Temat utworzony: 01-11-2024 12:29 PM)
826 Wyświetlenia
karabeska
Apprentice
Opcje

Czy ktoś też ma ten problem, że nie pojawił mu się baner promocji na etui do A9+ po zalogowaniu do aplikacji? Edit: Mam wersję 5g

24 Odpowiedzi
Embalmer
First Poster
Opcje
Też mam ten sam problem
gosiam1
First Poster
Opcje
Też nie mam.
karabeska
Apprentice
Opcje
A jaką masz wersję z wi fi czy 5g?
0 Like
bonbonRR
First Poster
Opcje
Baneru brak.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@karabeska@Embalmer@gosiam1@bonbonRR, jeśli tablety zostały zakupione w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie, to wykonajcie następujące czynności: sprawdźcie, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wylogujcie się i zalogujcie na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchomcie ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktujcie się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2024/Regulamin-Promocji_Tab-A9-z-....

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

GWR21
Apprentice
Opcje
Ja też nie mam
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@GWR21, skorzystaj ze wskazówek, które podałem w tym wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
gargamel6263
First Poster
Opcje
Niestety link nie działa
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@gargamel6263, podsyłam raz jeszcze: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2024/Regulamin-Promocji_Tab-A9-z-...

Witaj na Forum Samsung!