Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tab A9+ z dedykowanym etui Book Cover Keyboard Slim z limitem 1500 nagród

(Temat utworzony: 09-11-2024 11:48 PM)
69 Wyświetlenia
karabeska
Apprentice
Opcje

Czy ktoś też ma ten problem, że nie pojawił mu się baner promocji na etui do A9+ po zalogowaniu do aplikacji? Edit: Mam wersję 5g

GWR21
Apprentice
Opcje
Próbowałam i nic a link powyzszy nie działa standard wpromcjach samsung ....
0 Like
GWR21
Apprentice
Opcje
To teraz jest już 300 a w regulaminie 1500
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@GWR21, podsyłam adres email oddzielnie: promocja-etui@smolar.pl

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

GWR21
Apprentice
Opcje
Mega odpowiedź firmy która reprezentuje Samsung...,,Szanowni Państwo,

dziękujemy za kontakt. Państwa zapytanie zostało przyjęte i jest w trakcie weryfikacji.
Odpowiemy tak szybko jak to możliwe, nie dłużej niż w ciągu 14 dni kalendarzowych.

Informujemy, że zgodnie z regulaminem, weryfikacja zgłoszeń trwa do 14 dni roboczych, natomiast wysyłka nagród do 30 dni roboczych od dnia pozytywnej weryfikacji zgłoszenia. Dzień roboczy to każdy dzień tygodnia od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy.

Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Promocji Samsung
Agencja Smolar
www.smolar.pl,, ....powodzenia prędzej się promocja skończy ...
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@GWR21, jeśli z problemem zgłosiłeś się w terminie trwania promocji, to mimo zaznaczonego czasu oczekiwania na odpowiedź, nie odmówią pomocy, tak to wyglądało dotychczas i nie sądzę, że się to zmieniło. Zazwyczaj też odpisują bardzo szybko, ostatnio na forum jedna osoba dawała znać, że dostała odpowiedź w ciągu kilku godzin.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

GWR21
Apprentice
Opcje
Ok poczekamy zobaczymy, dam znać...
Piotrek1z1
Journeyman
Opcje
Od wczoraj mam również taki sam problem. Nie ma baneru i nie ma formu.arza do rejestracji. Czy koniecznie trzeba pisać do organizatora aby nie być pominiętym? Chyba teraz z uwagi na coraz krótszy szas do końca tej promocji, taka reklamacja może być uzasadniona....
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Piotrek1z1, najpierw zacznij od tego, co podawałem wcześniej w tym wątku. jeśli tablet został zakupione w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie, to wykonaj następujące czynności: sprawdź, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wyloguj się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchom ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktuj się z Organizatorem promocji poprzez maila promocja-etui@smolar.pl.

Witaj na Forum Samsung!

BartekSat
First Poster
Opcje
Kupiłem tablet w okresie trwania promocji, zrobiłem prawie wszystko według instrukcji i według opisu który tu jest podany i do tej baner się nie pojawił. Link który tu jest podany do wysłania wiadomosci też nie działa. Pytam się co jest grane
0 Like
karabeska
Apprentice
Opcje
Napisz na promocja-etui@smolar.pl Ja podałam numer seryjny tableta i dołączyłam dowód zakupu, i "dostałam" baner. Ale czy dostane etui to nie wiem... :smiling-face:
0 Like