Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Kabel ładowania Samsung S20 Ultra

(Temat utworzony: 25-11-2020 09:31 AM)
1176 Wyświetlenia
KingPikK
Apprentice
Opcje
Witam wszystkich,

Orientuje się ktoś jaki kabel będzie się nadawał do ładowarki od S20 Ultra? Na obu końcach jest USB-C i opcja Super Fast Charging (chyba 25W). Niestety nie orientuję się w kablach i ciężko wybrać mi coś samemu. Chciałbym uniknąć uszkodzenia wejścia ale rozumiem, że oryginalny dostanę tylko w zestawie z ładowarką?

Pozdrawiam,
Przejdź do rozwiązania
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  to jest ten sam co przy s23 ultra?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, w pudełku z telefonem znajduje się kabel 3A do maksymalnego ładowania 25W. Kabel 5A jest nieco grubszy i jest dołączany do ładowarek 45W tak jak wspomniał @kamil40013.

gqx
Pathfinder
Opcje
Witam, czy kabel z usb4 naładuje mi sprzet szybciej niż z usb3?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Jaki sprzęt? W zasadzie wersja usb ma nie wiele do znaczenia, liczy się kabel i jego możliwości, oraz ładowarka i jej moc.

Teraz głównie używa się USB-C
0 Like
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
Nie...standard USB4 tylko szybciej przesyla dane niż USB3.
0 Like
gqx
Pathfinder
Opcje
Mój galaxy s20 fe ładuje się z mocą 25 W, czyli jaki mam wybrać kabel żeby ładował szybciej? O mocy 240W?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ale jak ma ładować się szybciej jak jego możliwości czyli podzespoły pozwalają tylko 25W ładować. Nie da się szybciej, zmień telefon na chiński to będziesz miał 120W
gqx
Pathfinder
Opcje
Co jest, czemu nie widzę komentarzy?!😡
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@gqx, spróbuj otworzyć wątek poprzez ten link: https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/kabel-%C5%82adowania-samsung-s20-ultra/td-p/2340661/pa...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like