Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cichy dźwięk w lewej słuchawce Galaxy Buds +

(Temat utworzony: 19-04-2020 01:37 PM)
26214 Wyświetlenia
PatrykPL
Journeyman
Opcje

Witam.

Trzy tygodnie temu zakupiłem słuchawki Galaxy Buds +. Do dnia dzisiejszego wszystko działało jak należy i byłem z nich bardzo zadowolony. Jednak w dniu dzisiejszym lewa słuchawka praktycznie przestała grać. Aby było cokolwiek z niej slychać musiałem ustawić balans dźwięku w następujący sposób:SmartSelect_20200419-133011_Accessibility.jpg

natomiast ogólny dźwięk słuchawek praktycznie do maksymalnej głośności. Resetowałem połączenie kilkukrotnie, jednak to nie pomogło. Testowałem na: Galaxy Tab S6 oraz Galaxy A5 2016. Problem występuje na obydwu urządzeniach. Zmieniłem również gumki na większe. Również nie pomogło.

Nie znalazłem podobnego tematu dlatego piszę nowy. Jeśli umieściłem w złej kategorii proszę o przeniesienie. Jest to mój pierwszy post.

0 Like
35 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PatrykPL, czy próbowałeś zresetować słuchawki z poziomu aplikacji Galaxy Wearable?

0 Like
PatrykPL
Journeyman
Opcje

Tak. Kilkukrotnie. Niestety nie pomogło

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PatrykPL  Witaj. 

Rozumiem że dokonałeś resetowania słuchawek z poziomu aplikacji Galaxy Wearable

Sprawdź czy masz zainstalowane najnowsze aktualizacje dla słuchawek.

0 Like
PatrykPL
Journeyman
Opcje

Tak. Za pomocą aplikacji

SmartSelect_20200419-170654_Galaxy Buds+.jpg

Wersja aktualnaSmartSelect_20200419-170726_Galaxy Buds+.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PatrykPL, obawiam się, że wystąpiła usterka sprzętowa i konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Na to wygląda, resetowanie baterii i inne kroki chyba nie pomogą zapewne usterka.

RadekK
Hotshot
Opcje

@PatrykPL spróbuj rozładować słuchawki do 0, może pomóc :smiling-face: W innym przypadku - tak jak wspomnięli poprzednicy, pozostaje serwis.

PatrykPL
Journeyman
Opcje

Niestety wygląda na to, że również nie pomogło. Także niestety serwis

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@PatrykPL daj znać po serwisie co było przyczyną :smiling-face:

0 Like