Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dex + Netflix

(Temat utworzony: 15-05-2019 04:17 PM)
5633 Wyświetlenia
SzabelFTN
Voyager
Opcje

Czy w trybie Dex na s10 działa Netflix ?

Jest na pełnym ekranie ?

Wystarczy kabel czy bez stacji nie działa Netflix na Dexie ?

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu "Akcesoria" /RadekK

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@SzabelFTN, sprawdziłem na stacji DeX Pad i niestety Netflix domyślnie uruchamia się w małym oknie. Można za pomocą funkcji DeX Labs wymusić uruchomienie na pełnym ekranie, ale niestety jakość odtwarzanych filmów jest bardzo niska. Na kablu sytuacja powinna wyglądać identycznie.

Screenshot_20190515-201142_Netflix.jpgScreenshot_20190515-201216_Samsung DeX home.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@SzabelFTN  Według mnie Netflix nie działa więcej jakie aplikacje można uruchomić znajdziesz tu Samsung dex

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@SzabelFTN, sprawdziłem na stacji DeX Pad i niestety Netflix domyślnie uruchamia się w małym oknie. Można za pomocą funkcji DeX Labs wymusić uruchomienie na pełnym ekranie, ale niestety jakość odtwarzanych filmów jest bardzo niska. Na kablu sytuacja powinna wyglądać identycznie.

Screenshot_20190515-201142_Netflix.jpgScreenshot_20190515-201216_Samsung DeX home.jpg

pabloiw
First Poster
Opcje

Wystarczy włączyć opcję programisty w ustawieniach Samsung Dex. Wtedy Netflix zaczyna działać na pełnym ekranie z dobrą rozdzielczością, bez konieczności zmiany ustawień w Dex Labs.

cojak77
First Poster
Opcje

Czesc,

Jak wlaczyc opcje programisty?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cojak77, W trybie Samsung DeX przejdź do Ustawienia --> Samsung DeX --> Samsung DeX - informacje --> kliknij kilka razy w napis "Samsung DeX" aż do momentu pojawienia się komunikatu z prośbą o potwierdzenia włączenia opcji programisty.

Screenshot_20200507-203156_Samsung DeX home.jpg

Wyłączenie tego trybu odbywa się tak samo jak jego włączenie.

Screenshot_20200507-203225_Samsung DeX home.jpg