Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy buds problem

(Temat utworzony: 12-05-2020 10:50 PM)
1577 Wyświetlenia

Też mam ten problem

NikolaOl
First Poster
Opcje

Cześć, 

Mam problem z moimi słuchawkami.

Nie łączyła mi jedna słuchawka raz lewa raz prawa- przeważnie lewa.

Odinstalowywalam apke i przy okazji dodałam nowe urządzenie i teraz mam tak, że jedna słuchawka jest jako inne urządzenie od drugiej. Jak połączę się z "Galaxy Buds (A295)" to działa mi prawa, jak połączę z "Galaxy Buds (1244) to łączy lewa.

jak odinstaluje znów to znów mi działa tylko jedna słuchawka. 

Robiłam wszystko zgodnie z wcześniejszymi postami - zmieniałam nakładki, aktualizowałam na poziomie komputera i nic... 

Miał ktoś taka sytuację? Wiecie może jak jedno urządzenie dodać jako jedne urządzenie, a nie, że jedna słuchawka to zupełnie inne urządzenie niż druga? Dodam jeszcze, że na początku było wszystko ok i obie grały pod" Galaxy (A295).

zdjęcia poglądowe Screenshot_20200512-223610_Galaxy Buds.jpg

Screenshot_20200512-223558_Galaxy Buds.jpg

Screenshot_20200512-223553_Galaxy Buds.jpg

2 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NikolaOl  Przedewszystkim usuń jedno urządzenie ponieważ trochę zamieszałaś i poprawnie sparuj tylko jedne słuchawki Galaxy Buds.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@NikolaOl na początek rozładuj i naładuj ponownie obie słuchawki. Odinstaluj aplikację GW oraz Plugin. Usuń słuchawki z poziomu BT a po tych działaniach sparuj je ponownie z poziomu aplikacji GW. W trakcie ponownego parowania przypilnuj, aby obie znajdowały się w etui.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.