Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S9 a ładowanie bez przewodowe

(Temat utworzony: 05-05-2020 01:52 AM)
2783 Wyświetlenia
Mati20192019
Pioneer
Opcje

Witam

Czy kupując ładowarkę z szybkim ladowaniem bezprzewodową samsung.Czy S9 będzie ładował mi się w trybie szybkim? Słyszałem ze tryb szybki Qi  2  był od Samsunga s10 dopiero..Czy S9 też się będzie troche szybciej ładować?

Przy okazji model ładowarki

Samsung Ładowarka Indukcyjna 1A Fast Charge USB-C

4 Odpowiedzi
Damian K
Hotshot
Opcje

@Mati20192019 

Fast Charge, a Fast Charge 2.0 to nieco inne technologie. Zarówno S9 jak i ta ładowarka (o ile mowa o modelu EP-P1100BBEGWW) nie obsługują tej technologii, ale pełne ładowanie powinno trwać w jej przypadku około 2 godzin.

Swoją drogą wkleiłeś tylko nazwę ładowarki, a nie kod modelu, ale to nic. :smiling-face: Widzę, że jest dobra przecena w x-komie, wg mnie za tę cenę warto ją brać.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
Mati20192019
Pioneer
Opcje
Samsung Ładowarka indukcyjna EP-P1100 taki model ladowarki..naladuje nia s9 do 2 godzin?
0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

Tak, ładowanie powinno trwać około 2 godziny. :smiling-face: 

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
Mati20192019
Pioneer
Opcje
To i tak dobry wynik bo na szybkiej ladowarce po.kablu laduje sie okolo 90 minut.
0 Like