Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kabel do Samsung Dex

(Temat utworzony: 17-05-2021 11:01 AM)
1626 Wyświetlenia
Krzysiu92
Student
Opcje
Witam. Mam pytanie co do wymanego kabla do działania funkcji samsung dex z s20 fe 5g. Funkacja ta działa tylko z kable, który był dołączony do zestawu z telefonem. Wszystkie inne kable, pomimo obsługi szybkiego ładowania itp nie działaja z dex. Tutaj moje pytanie jakie warunki musi spełniac kable lub czy trzeba zmienic w jakis sposób ustawienia ?
0 Like
33 Odpowiedzi
Alko01
Navigator
Opcje
Mam note 10+ i często nie stosuję kabla z ładowarki przy połączeniu z laptopem, musi posiadać wej USB C!
Ja kupiłem kilka kabli w Chinach 60W z jednej strony USB3 z drugiej USB C I łączy bez problemów.
Często korzystam z aplikacji twój telefon i wymieniam dane bezprzewodowo.
0 Like
fabiank112
Explorer
Opcje

Witam

ile dostane max rozdziałki w S20FE 5G Wersja z Snapdragonem bo mam kabel 4k to usb c a na dex pisze mi tylko ze kabel da fhd jeszcze zrozumiał bym 2,5k ale nie moge znalesc by dać na wyższe rozdizałki

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@fabiank112 Maksymalną dostępną dla tego telefonu rozdzielczość możesz wymusić poprzez moduł MULTI-STAR w aplikacji GOODLOCK (ze sklepu Galaxy Store).

kocyk222
Pioneer
Opcje
Żeby podłączyć telefon do telewizora (DeX) Trzeba mieć kabel usb-c na hdmi samsung czy może być innej firmy?
Mam telewizor który nie obsługuje aplikacji 
I telefon s23u
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kocyk222  Dzień Dobry

Przewód może być innej firmy.

kocyk222
Pioneer
Opcje
A telefon wspiera takie połączenie?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kocyk222  Sams telefon obsługuje DEX

Prom888111
Helping Hand
Opcje
Ja mam taki kabel,i Dex dziala bez problemów.20231121_161953_1000139134_1700579994.jpg
0 Like
AnarchyInUk
Journeyman
Opcje

Witam wszystkich.
Jestem tu nowy i mam pytanie do was.
Jaki kabel hdmi zakupić do podłączenia Samsung s24 ultra z telewizorem lub monitorem?
Czytałem o takich akcesoriach:
DeX Station (EE-MG950)
DeX Pad (EE-M5100)
Adaptery HDMI (EE-HG950, EE-P5000, EE-I3100, EE-P3200 i EE-P5400)
Który będzie wspierać s24 ultra i będzie najlepszy?
Chyba ze ktoś z was używa innych akcesori i mógł by doradzić.
Z góry dziękuję za pomoc.
0 Like