Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 2 pro etui sie rozładowuje

(Temat utworzony: 07-09-2022 09:48 PM)
1036 Wyświetlenia
freyon70
Pioneer
Opcje
Nieużywane etuu buds 2 pro traci 4% na baterii co 24 godziny. Buds pro 1 się tak nie zachowują. Jakieś rady? Resetowałem na różne sposoby. Odinstalowałem smartfind. Czy to normalne?
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
Jest rozwiązanie które ogranicza do 1%, trzeba w find ręcznie odmówić słuchawkom tego szukania ich i troche to poprawia sytuacje. No ale troche szkoda bo największą wadą wszystkich słuchawek buds jest port ładowania, najlepiej kupić bezprzewodową ładowarke
0 Like
KwaŚny
Pioneer
Opcje
Witam
Mam inny problem z buds 2 pro odkładam naładowane etui i słuchawki na 100% i po paru dniach leżenia w szufladzie bateria w prawej słuchawce spada do 0% a lewa do ok 80 paru. Wiecie dlaczego?
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
Nie stykają Ci słuchawki z portem ładowania, prawej nie ładujesz wogóle a lewa nie wyłącza się całkowicie, musisz docisnąć słuchawki lekko palcem w etui.
KwaŚny
Pioneer
Opcje
Spróbuję, dam znać czy pomogło
freyon70
Pioneer
Opcje
No jak nie bedzie dzialac to masz wadliwy model bo problemem są tutaj niewyłączające sie sluchawki lub etui ktore nie wylacza sluchawek
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
Daj mniejsze wkladki oryginalne oczywiscie bo to jest jedyny problem w kazdych budsach szczegolnie w pro 1
0 Like
KwaŚny
Pioneer
Opcje
Założone są te które fabrycznie były rozmiar M te pasują do moich uszu. Miałem 2 rodzaje budsów to są moje 3 i nigdy nie miałem z gumkami problemów żeby nie ładowało. Zrobiłem reset słuchawek naładowałem na 100% zobaczę jutro po 24h jak sprawa wygląda.
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
Mam 2 pary pro 1 i na najwiekszych musze lekko je poprawic
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
I co pomogło?
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
W sumie ja widziałem gdzieś foto jak gosciowi w jakis sposob ten pin na słuchawkach się zapadł za bardzo jakimś cudem więc możliwe wszystko
0 Like