Nieużywane etuu buds 2 pro traci 4% na baterii co 24 godziny. Buds pro 1 się tak nie zachowują. Jakieś rady? Resetowałem na różne sposoby. Odinstalowałem smartfind. Czy to normalne?
Jest rozwiązanie które ogranicza do 1%, trzeba w find ręcznie odmówić słuchawkom tego szukania ich i troche to poprawia sytuacje. No ale troche szkoda bo największą wadą wszystkich słuchawek buds jest port ładowania, najlepiej kupić bezprzewodową ładowarke
Witam Mam inny problem z buds 2 pro odkładam naładowane etui i słuchawki na 100% i po paru dniach leżenia w szufladzie bateria w prawej słuchawce spada do 0% a lewa do ok 80 paru. Wiecie dlaczego?
Nie stykają Ci słuchawki z portem ładowania, prawej nie ładujesz wogóle a lewa nie wyłącza się całkowicie, musisz docisnąć słuchawki lekko palcem w etui.
Założone są te które fabrycznie były rozmiar M te pasują do moich uszu. Miałem 2 rodzaje budsów to są moje 3 i nigdy nie miałem z gumkami problemów żeby nie ładowało. Zrobiłem reset słuchawek naładowałem na 100% zobaczę jutro po 24h jak sprawa wygląda.