Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 2 pro etui sie rozładowuje

(Temat utworzony: 07-09-2022 09:48 PM)
1035 Wyświetlenia
freyon70
Pioneer
Opcje
Nieużywane etuu buds 2 pro traci 4% na baterii co 24 godziny. Buds pro 1 się tak nie zachowują. Jakieś rady? Resetowałem na różne sposoby. Odinstalowałem smartfind. Czy to normalne?
0 Like
22 Odpowiedzi
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Nie sprawdzałem jak jest z moim etui gdy nie jest używane, ale to może przez możliwość lokalizowania słuchawek nawet w zamkniętym etui.
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
Wlasnie zainstalowalem znowu ten find i recznie odmowilem słuchawkom możliwości lokalizowania słuchawek. Bardzo możliwe że masz racje bo to wyszukiwanie może tak zżerać energie ale powinna być możliwość wyłączenia tego jeśli to po stronie etui.
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
Liczę na aktualizacje, nie po to samsung robił buds 2 pro manager żeby nie było takiej możliwości.
Zawsze mogę pogrzebać w słuchawkach jak już wyjdzie wersja programu na komputerze i pewnie będzie się dało wyłączyć, ale uwaliłem już jedne budsy pro i nie mam możliwości automatycznej aktualizacji przez aplikacje w telefonie
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Przyjrzę się jutro mojemu etui przez noc. Ale lokalizowanie słuchawek zamkniętych w buds2 pro działa świetnie. Zostawiam słuchawki przypadkiem w samochodzie na parkingu osiedlowym i jestem w stanie zobaczyć w miarę krótkim czasie gdzie one są.
0 Like
freyon70
Pioneer
Opcje
Zależy kto gdzie wykorzystuje, mnie na przykład śmieszy że w historii szukania mam że ciągle monitor się synchronizuje, a nie wiem kto może zgubić monitor :face-with-tears-of-joy:
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Trzeba sprawdzać czy wszystkie najnowsze aktualizacje zostały zainstalowane dla słuchawek

freyon70
Pioneer
Opcje
Buds 2 pro otrzymały jakiekolwiek aktualizacje odkąd powstały? Sprawdzałem ostatnio i brak
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Jeszcze nie dostały. To długo jak na nowe urządzenie 😁. Musieli dobrze przetestować.
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Sprawdziłem wreszcie swoje etui. Również mam tak że po 16 godzinach nie uzywania etui widzę spadek naładowania baterii około 2%.
Ale tak jak mówiłem wcześniej że dzięki temu że mogę znaleźć zamknięte słuchawki w etui ten spadek mi nie przeszkadza.
0 Like