Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds2 test dopasowania

(Temat utworzony: 01-01-2023 01:36 PM)
352 Wyświetlenia
MaroLewy
Navigator
Opcje

Witam, mam szybkie pytanie do posiadaczy słuchawek Buds2, chodzi mi o tak zwany fit test. 

Czy ktoś mógłby mi proszę powiedzieć czy jak odpala ten test w aplikacji wearable to dźwięk wydobywa się głównie z prawej słuchawki przy dobrym dopasowaniu? 

Chodzi mi o to, że ogólnie słuchawki grają równo ale kiedy włączam test to dźwięk "sprawdzający" wydobywa się (albo przynajmniej tak się wydaje) głównie z prawej słuchawki. 

Ktoś też tak ma? Bo nie wiem o co biega.

I przy okazji, Szczęśliwego nowego roku :))
17 Odpowiedzi
rybus85
Helping Hand
Opcje
Chodzi Ci o test dopasowania? Jeżeli tak,to u mnie dźwięk jest z obu słuchawek i później komunikat o dobrym dopasowaniu słuchawek
MaroLewy
Navigator
Opcje
Tak, o to mi chodzi. I nigdy nie masz wrażenia że ten dźwięk dochodzi bardziej z którejś ze stron? Czy zawsze jest równo w Twoim przypadku?
0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje
Tak,równo. Z ciekawości sobie odpaliłem kilka razy wyjmując wcześniej słuchawki i wkładają jeszcze raz. Daj komuś słuchawki. Może masz przytkane ucho. Ojciec ostatnio był u laryngologa bo gorzej zaczął słyszeć na jedno ucho. Nie chciałbyś wiedzieć jaki czop był wypłukany z ucha 😉
0 Like
MaroLewy
Navigator
Opcje
Okej, zastanowię się czy się wybrać :)) Dzięki za pomoc
0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje
Na razie daj komuś żeby sprawdził na swoich uszach. Jeżeli u innej osoby będzie tak samo,to może faktycznie słuchawki.
A muzyka gra normalnie? Nie ma różnic która gra głośniej a która ciszej?
0 Like
Jakub03
Pathfinder
Opcje
Witam, w moim przypadku dźwięk wydobywa się z obu słuchawek tak samo. Zalecał bym poprosić kogoś aby ktoś wykonał test i jeżeli nadal wystąpi różnica kontakt z serwisem w celu naprawy bądź wymiany sprzętu na gwarancji. Pozdrawiam
MaroLewy
Navigator
Opcje
Raczej roznic żadnych nie ma, nawet pobrałem aplikacje "miernik dźwięku" i włączyłem na YouTubie biały szum na mocnej głośności i po przyłożeniu obu słuchawek do mikrofonów poziom dB był bardzo bliski więc raczej grają tak samo głośno. Obstawiam albo moje uszy, albo błąd w oprogramowaniu.
0 Like
MaroLewy
Navigator
Opcje
Dobrze dziękuję za info, pozdrawiam, wszystkiego dobrego w nowym roku
Jakub03
Pathfinder
Opcje
Dziękuję i życzę również Szczęśliwego Nowego Roku!