Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch 4 bateria przy włączonym GPS

(Temat utworzony: 06-06-2022 02:51 PM)
390 Wyświetlenia
kornik88
Pioneer
Opcje
Hej,

Czy ktoś się orientuje ile max może pociągnąć bateria przy włączonym gpsie np przy wędrówkach pieszych? Potrzebuje, żeby wytrzymała ze 13h, ale obawiam się, że nie da rady patrząc na jej wydajność 
0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kornik88  Hej

Wszystko zależy od tego jak dużo będziemy chodzić, ale myślę że dwa dni to max, tak jest u mnie, z włączonym automatycznym wykrywaniu treningu

kornik88
Pioneer
Opcje
Chodzi mi o całodniowy włączony gps przy rejestrowaniu wędrówki. Mój fitbit ledwo dał radę przy 12h gdzie bateria przy zwykłym użytkowaniu starcza na jakieś 4 5 dni
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kornik88  Chodzi o całodniową wędrówkę i ciągłą rejestracje czy  ciągle włączony gps żeby w każdym momencie był gotowy zacząć rejestrować chód?

kornik88
Pioneer
Opcje
Całodniową wędrówkę z rejestracją :face-with-tears-of-joy:
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kornik88  w ten sposób nie testowałem ale myślę że cały dzień wytzyma 

DarioG00x
Explorer
Opcje
Kiedyś pisałem o tym, na początku zegarek wytrzymał mi jakieś 5h i się wyzerował. Później były aktualizacje systemu i przy wędrówkach górskich dał radę 8h i jeszcze baterii zostało. Tak było w zeszłym roku, od tego czasu było trochę nowego oprogramowania. Jak nic nie zepsuli to te 10-11h da radę. Tak myślę, za niedługo pójdę wędrować to będę wiedział jak to teraz wygląda.
Aktualizacja: 7h wędrówki na gps baterii zostało 45%
0 Like
Members_bJS5JL2
First Poster
Opcje

U mnie przy wędrówkach spada 10% baterii na godzinę .

0 Like