Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Manualny Trening

(Temat utworzony: wczoraj)
82 Wyświetlenia
Ludoroj
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, posiadam zegarek Samsung Galaxy Watch 4. Chciałbym się dowiedzieć gdzie można uruchomić ręcznie trening(np spacer, bieganie). Nie udało mi się znaleźć takiej opcji.
0 Like
7 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
@Ludoroj Dzień dobry. Proszę przesunąć w lewo na ekranie głównym zegarka aby wyświetlic kafelki i odszukać kafelek ze screena. Z jego poziomu można uruchomiać ręcznie treningi.
Jeśli kafelka nie ma można go dodać z poziomu aplikacji Galaxy Wearable przechodząc do sekcji Kafelki.EdXtLhbdlL.png
Ludoroj
Apprentice
Opcje
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dzień dobry! Oprócz Widżetu wspomnianego przez @Wiatrak24 to można uruchomić trening w aplikacji Health
AnonymusFz
Pioneer
Opcje
A ja mam małe pytanko jak już temat jest otwarty. Samsung Health na koniec miesiąca podaje statystyki ile kroków jaki czas i kalorie a można gdzieś ustawić w aplikacji żeby pokazywał też km?? Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi.
0 Like
Ludoroj
Apprentice
Opcje
Gdzie znajdują się takie opcje?
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Kafelek z treningami w tym pomoże. To takie zielone kółeczka (przejdź na zegarku w prawo to zobaczysz) i tam możesz dodać lub ustawić trening.

Jeśli kafelka nie ma możesz dodać gp za pomocą zegarka przechodząc na sam koniec --> klikając plusik --> Wyszukaj I dodaj kafelek treningów.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jak otworzysz aplikacje Health na zegarku to masz zakładkę trenuj. Tam masz wszystkie treningi.