Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spotify pobrane playlisty

(Temat utworzony: 07-05-2021 06:38 PM)
334 Wyświetlenia
Sanberg
Explorer
Opcje
Samsung s21 i watch active2. Biegam bez telefonu tylko sluchawki i zegarek. Mam pobrane playlisty ale na zegarku wyswietlaja sie wszystkie (w sensie pobrane i nie pobrane) i jesli np pobrana jest 20 w kolejnosci to sie zupelnie nie ładuje. Zegarek wyswietla pierwsze 10 i koniec dalej jak scrolluje to nic wiecej nie doladowywuje. Wiec za kazdym razem musze te pobrane zaczac odtwarzac np jeszcze w domu zeby byly w "ostatnich". Porażka totalna. Podobnie jest z lista utworow-te na koncu czasem sie doładowywują czasem nie i tylko klikajac na sluchawkach "następny utwór" moge do nich dotrzeć ALE i tak dalej ich nie widac na zegarku. Czy da sie cos z tym zrobic? Na moj gust zegarek po stracie zasiegu wifi powinien pokazywac tylko playlisty dostępne offline a nie takjak dzis-pokazal mi nie wiem dlaczego playliste kolęd z grudnia ale pobranej tydzien temu juz nie!
0 Like
8 Odpowiedzi
TomaszZG
Voyager
Opcje
A te play listy pobierasz na zegarku czy telefonie może to kwestia synchronizacji między zegarkiem a telefonem. Ja mam s2 i nie miałem tego problemu wcześniej. Spróbuj ustawić w spoti na zegarku opcje odtwarzania offline.
0 Like
Sanberg
Explorer
Opcje
Na telefonie mam pobrane więcej niz zegarku ale to co mi pokazuje zegarek to jakis totalny random
0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
Sprawdzę jutro na swoim zegarku i dam znać jak to działa. Może to kwestia aktualizacji albo jakiś ustawień.
sucharos
Pioneer
Opcje
Cześć mam ten sam problem, udało się go wam rozwiązać?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sucharos  Cześć.

Chcesz słuchać muzyki na zegarku, wygodniej jest odtwarzać z telefonu.

IgorM
Navigator
Opcje

@Sanberg @sucharos Tego typu utrudnienia najlepiej zgłaszać do delewopera aplikacji, ponieważ to on głównie odpowiada za optymalizacje aplikacji. Bez problemu znajdziesz formularz zgłoszeniowy w internecie.
Możesz ewentualnie do 5 minut od wystąpienia błędu wysłać raport o błędach od naszych techników przez aplikacje Galaxy Wearable > trzy kreski w lewym górnym rogu > Kontakt z nami > Raporty o błędach. Sprawa zostanie zweryfikowana i otrzymasz odpowiedź w aplikacji Samsung Members. 

Sanberg
Explorer
Opcje
Niestety nie. 10min przed wyjsciem z domu musze zrobic synchronizacje pobiera sie od nowa za kazdgm razem ta sama playlista mimo ze nie bylo nic na niej zmieniane. Czasem tez musze zrobic restart. Nagralam nawet video i wyslalam do supportu bo to jest skandal ale powiedzieli ze to normalne. Straszne g**** ten zegarek
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Sanberg Z poziomu zegarka możesz jeszcze utworzyć jego kopię zapasową za pomocą aplikacji Galaxy Wearable oraz wyzerować ustawienia zegarka:
Galaxy Wearable→Konta i kopia zapasowa→Backup danych,

oraz

Galaxy Wearable→Ogólne→Zeruj.

Jeżeli to nie pomoże, spróbuj jeszcze wyczyścić dane aplikacji Galaxy Wearable z pozycji smartfona:
Ustawienia→Aplikacje→Galaxy Wearable→Domyślna Pamięć→Wyczyść Dane.

Do tego możesz jeszcze wyzerować preferencje aplikacji:
Ustawienia→Aplikacje→3 kropki w prawym górnym rogu→Zeruj preferencje aplikacji.

Daj znać, czy po tych czynnościach problem nadal występuje.

0 Like