Sanberg
Explorer
12-10-2021 05:25 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
Jestem mega rozczarowana i sfrustrowana. Active 2 od poczatku ma problemy ze spotify w trybie offline. Poprawnie działa tz odtwarza muzyke 2na 5 razy. Od wczoraj jest komunikat na pobranych playlistach "nie mozna odtworzyc. Sprawdz swoje połaczenie". Nie laduje nawet wszystkich piosenek ani playlist pobranych 😵 dzis sie wkurzylam poszlam do autoryzowanego serwisu oddac to badziewie. Co prawda pan stwierdzil ze faktycznie dziwne i nigdy takiego czegos jeszcze nie widzial ale... nic z tym nie zrobi bo to aplikacja zewnętrzna 🤬 ja rozumiem jesli taki problem mialby kazdy uzytkownik spotify no ale najwyrazniej nie, więc jednak problem tkwi z tym konkretnym zegarku. Odeslal mnie ale bez wielkich nadzieji do drugiego serwisu🤯
- Tags:
- Spotify
15 REPLIES 15
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
18-08-2023 07:40 AM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
AdamZF
Voyager
18-08-2023 09:34 AM - last edited 18-08-2023 09:38 AM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Mam Watch 5 Pro. Jeżeli nie zaznaczę w Spotify danych komórkowych, to nie pobiera mi w ogóle utworów. Nie martw się, aplikacja nie pociągnie Ci nic z pakietu, jeżeli zegarek ma dostęp do Wi-Fi. Swoją drogą autor umie obejść problem, ale trochę nie o to mu chodzi. Ja podałem sposób, który u mnie działa i nie wymaga zabawy w rozłączanie, tryby samolotowe itp.
cyberman
Troubleshooter
18-08-2023 05:31 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Dzięki za wszystko odpowiedzi.
Twoja sztuczka z trybem offline jest spoko. U mnie też działa i przyspiesza pobieranie.
Twoja sztuczka z trybem offline jest spoko. U mnie też działa i przyspiesza pobieranie.
cyberman
Troubleshooter
18-08-2023 05:32 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Włączyłem "Dane komurkowe" ale niestety nie wymusza to u mnie włączenia wifi żeby przyspieszyć pobieranie gdy bt jest dostępny.
AdamZF
Voyager
18-08-2023 05:44 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Cóż, u mnie działa, ciężko mi powiedzieć, czemu u Ciebie nie. Ale jak poradziłeś sobie w inny sposób, to spoko.
Pozdro!
Pozdro!
cyberman
Troubleshooter
18-08-2023 06:03 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Dzięki za podpowiedzi. Napewno będę jeszcze próbował.

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »