Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 40mm lte bateria

(Temat utworzony: 02-09-2021 05:48 PM)
4031 Wyświetlenia
Dante_x74
Apprentice
Opcje
Witam , powie mi ktoś jak długo wam trzyma bateria? U mnie przy standardowych ustawieniach odczytuje tylko powiadomienia i SMS co jakiś czas i od 6 rano do 16 zostaje mi około 18% to jakiś absurd 
0 Like
15 Odpowiedzi
Dante_x74
Apprentice
Opcje
Dzięki
0 Like
AnnMarii
Pioneer
Opcje
@Dante_x74 Mam dokładnie ten sam model i wytrzymuje średnio 22-24h w zależności od liczby otrzymanych powiadomień i odpowiedzi na nie, długości treningu
0 Like
Ewelina 22
First Poster
Opcje

U mnie podobnie.. pokazuje 1 dzień i 2 h, prawie wszystko wyłączone, tylko podstawowe powiadomienia, co zrobić by bateria trzymała min 3 dni, oczywiście bez włączania opcji tylko zegarek..

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewelina 22  na razie nic więcej nie możemy zrobić,  u mnie też max 2 dni.

0 Like
Ewelina 22
First Poster
Opcje

Słabo, spodziewałam się przynajmniej 5-6 dni z lepszym wykorzystaniem funkcji, mam nadzieję szybko pojawi się jakaś aktualizacja inaczej sprzęt nie będzie spełniał oczekiwań.. 

0 Like
Alv_pz
First Poster
Opcje
U mnie trzyma z planem taryfowym 12 godzin.
To za mało.
Sprzęt pewno pójdzie do zwrotu.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Hej, planuję zakup Galaxy Watcha 4 w wersji 40mm bez LTE. Czy może ktoś podzielić się informacją na ile czasu starczy baterii jeśli planuję używać go wylącznie do powiadomień z telefonu i liczenia kroków? Włączone AOD również nie jest konieczne, podświetlenie po ruchu reką mi wystarczy. Będę używać go przeważnie w pracy i podczas wyjść z domu np. po zakupy itp. Dodatkowo czy mógłby ktos mi wytłumaczyć jaką rolę pełni Wifi w zegarku? Czy działa ono bez przerwy czy może włącza się tylko wtedy gdy zegarek straci połączenie z telefonem? Dzięki za odpowiedzi 😄
0 Like
lesio234
Explorer
Opcje
Miałem ale wersję lte i marnie bateria działała ok 8 godzin
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
8 godzin bez funkcji zdrowotnych? Same powiadomienia?
0 Like