12-10-2021 05:25 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
- Tagi:
- Spotify
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
12-10-2021 08:15 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Sanberg Dzień Dobry
Czy była informacja przy playlistach o tym że wszystkie utwory były pobrane?
Czy resetowała Pani zegarek oraz aplikacje Spotify?
21-10-2021 10:21 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj

22-10-2021 10:05 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Sanberg, w takim razie zgłoś błąd do inżynierów oprogramowania: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
17-08-2023 07:27 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Tagi:
- Galaxy Watch6
17-08-2023 10:28 PM — edytowano 17-08-2023 10:30 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Możesz ręcznie wymusić połączenie z Wi-Fi w zegarku.
Pamiętaj, że zegarek ma wolniejszą pamięć niż telefon i zawsze będzie to trwało dłużej.
Pozdro!
17-08-2023 10:37 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
17-08-2023 11:02 PM — edytowano 17-08-2023 11:03 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
1. Kliknij w ikonę Wi-Fi na zegarku i upewnij się, że zegarek łączy się porawnie z siecią bezprzewodową.
2. W ustawieniach Spotify przejdź do zakładki "Pobrane pliki" i zaznacz "Dane komórkowe". Tak wiem, dane komórkowe to co innego niż Wi-Fi, ale bez tego nie chce pobierać.
3. Wybierz swoją playlistę i kliknij w ikonę pobierania - taka strzałka skierowana w dół.
18-08-2023 06:14 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
18-08-2023 07:36 AM — edytowano 18-08-2023 01:55 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć. Ja po kliknięciu w ikonę pobierania playlisty (czyli po rozpoczęciu pobierania) odłączam zegarek od telefonu (kliknięcie w ikonkę BT na zegarku - zmiana z niebieski na szary) co powoduje przejście z pobieraniem na WiFi (oczywiście musi być włączone - niebieska ikonka wifi). Przyspieszenie widać po ponownym wejściu w pozycję 'Pobrane pliki' gdzie pokazuje status pobierania w postaci liczbowej (nr aktualnie pobieranego utworu z listy/ogólnej liczby utworów do pobrania) a nie graficznej. Nie włączam 'Dane komórkowe', wręcz przeciwnie dla pewności, że się to nie włączy przed uruchomieniem pobierania włączam na zegarku tryb samolotowy. Oczywiście po jego włączeniu, włączam ręcznie na zegarku WiFi i BT żeby w ogóle uruchomić pobieranie. Przez dane komórkowe zegarka ściągam tylko jakieś pojedyncze utwory i to tylko wtedy jak nie mam dostępu do WiFi i nie mam pod ręką telefonu (co raczej rzadko się zdarza . Jeszcze taka uwaga odnośnie pobierania czy rozmawiania przez LTE zegarka. Dla uniknięcia frustracji lepiej tego nie robić jeżeli w miejscu w którym chcemy to robić mamy słaby sygnał (< -100 dbm) . Zegarek nam się zagotuje w ciągu paru sekund. Poniżej przykład kiedy nie powinno się tego robić. Cały tydzień siedziałem w jednym miejscu (zwichnięta noga). Tylko w środę doczołgałem się do samochodu co widać na wykresie
.
PS Przyspieszenie pobierania playlisty inaczej. Po uruchomieniu pobierania plików na zegarku na szybkim panelu 1 naciskamy ikonkę trybu offline (samolocik na niebiesko), następnie klikamy ikonkę WiFi (na niebiesko 2). Po zakończeniu pobierania wracamy do stanu początkowego 1 poprzez kliknięcie ikony trybu offline (ikonka na szaro). Jeszcze jedno, w Galaxy Weareable proszę sprawdzić czy w Ustawienia zegarka>Zaawansowane funkcje>Połączenie zdalne jest włączone i ewentualnie włączyć.

- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »