Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

smartwatch samsung watch active zatrzymuje spotify

(Temat utworzony: 19-02-2020 07:42 AM)
823 Wyświetlenia
inneskaok
Apprentice
Opcje

odkąd mam zegarek sparowany z telefonem to słuchając spotify średnio co 10 minut zatrzymuje się muzyka, wystarczy włączyć przycisk na słuchawkach i leci dalej, więc chyba pauzuje, co może być przyczyną?

0 Like
inneskaok
Apprentice
Opcje
Ale gdy uruchomię spotify w telefonie, i po prostu sobie leci, nie zmieniam nic za pomocą zegarka to też tak się dzieje, tyle że zegarek jest sparowany, dopoki nie było zegarka nie było problemu
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@inneskaok  Czyli problem jest wtedy gdy zegarek jest sparowany z telefonem tak?

0 Like
inneskaok
Apprentice
Opcje
Tak tylko wtedy
0 Like
inneskaok
Apprentice
Opcje
A jeszcze przy włączonej aktywności z zegarka np "chód", w sumie wtedy to właśnie zauważyłam, ale nie w momentach powiadomień z tej aplikacji tylko zupełnie niezależnie, w różnym czasie
0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@inneskaok  Sprawdź czy masz zainstalowane najnowsze aktualizacje zegarka oraz najnowszą wersję aplikacji Spotify na zegarku.

inneskaok
Apprentice
Opcje

wszystko aktualne, zegarek mam od kilku dni, po południu będę testować dalej

0 Like
inneskaok
Apprentice
Opcje

Jednak zainstalowałam od nowa Spotify, sparowałam od nowa i chyba jest dobrze 🙂, ale mam jeszcze jeden problem, co zrobić żeby zegarek nie gadał podczas włączonego treningu, np podczas chodu co godzinę gada po angielsku,  nie mogę nigdzie znaleźć gdzie wyłączyć te dźwięki, poza tym wszystko jest ustawione na wibracje, wszystkie powiadomienia

0 Like
inneskaok
Apprentice
Opcje
Nie co godzinę tylko co km😉
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@inneskaok, Odpowiedź na, to pytanie znajdziesz w poniższym wątku

Powiadomienia głosowe w czasie treningu - Galaxy Watch Active 2

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@inneskaok  Dokladnie przeczytaj temat który podlinkował kolega @kamil40013  :smiling-face: