Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Watch Active 2

(Temat utworzony: 22-07-2020 07:34 PM)
433 Wyświetlenia
radekstefanski4
Explorer
Opcje

Witam, mam problem z zegarkiem Watch Active 2, podczas biegania przy uruchomionym treningu po jakimś czasie zegarek się zawiesza i resetuje do zera czas biegu i przebiegnięty dystans , gdy biorę ukończ trening i chce zapisać stan treningu uruchamia się kółko ładowania i nic się nie dzieje , dopiero gdy wyłączę zegarek zapisuje mi się ten trening, co robić?

0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radekstefanski4  Zegarek został zaktualizowany do najnowszej wersji?

0 Like
radekstefanski4
Explorer
Opcje

A nie wiem, bo dziewczyna go używa, spróbuję zaktualizować 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radekstefanski4  Proszę to zrobić i zobaczyc czy problem ustąpi.

0 Like
DodiDodi
Explorer
Opcje
Witam, mam podobny problem. Wszystkie aktualizacje w zegarku zrobione galaxy wearable również. Włączam trening, po jakimś czasie po prostu mam wszystko wyzerowane. Nawet pytania czy zakończyć trening. I tak potem jeden trening jest zapisany w kilku częściach, o ile zauważę że trening się wyłączył. Mam nadzieję że Samsung zajmie się tym problemem na poważnie.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DodiDodi próbowałeś przywrócić zegarek do ustawień fabrycznych i ponownie sparować urządzenia. Z jakim telefonem współpracuje? 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
DodiDodi
Explorer
Opcje
Wszystkie resety, ustawienia fabryczne, aktualizacje aplikacji przerabiałam już. Dotychczas pracowałam na Galaxy s7. Dzisiaj wybrałam się na trening z Galaxy s20. Jest wszystko ok. 50 km na rowerze jest zapisane jako jeden trening. A jakie to ma znaczenie z jakim telefonem współpracuje? To jest problem tylko i wyłącznie zegarka. No, po dzisiejszym treningu mam nadzieję, że problemu już nie będzie. Pozdrawiam
0 Like
radekstefanski4
Explorer
Opcje

Po przywróceniu ustawień fabrycznych na razie jest okej, treningi się nie zawieszają 

0 Like