Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Gear 3 Frontier - Brak wyświetlonego zdjęcia na zegarku w poście z WhatsApp

(Temat utworzony: 15-08-2021 10:09 AM)
1395 Wyświetlenia
TheSame
Journeyman
Opcje

Otrzymując powiadomienie z WhatsAppa w postaci zdjęcia dostaję jedynie informacje "Zdjęcie" a nie otworzony plik zdjęciowy.

Jak to zmienić?

Dziękuję

0 Like
38 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@TheSame proponuję skorzystać z formowej wyszukiwarki, temat już poruszany na forum, odpowiedzi udzielone.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
TheSame
Journeyman
Opcje

Owszem, szukałem, ale rozwiązań brak - pytam ponowie bo byc może ktoś już jakoś to rozwiązał.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TheSame  Na Galaxy Watch podgląd zdjęcia pokazuje się na zegarku, nie wiem jak w przypadku tego modelu.

Wcześniej zdjęcia były widoczne?

TheSame
Journeyman
Opcje

Nie pamiętam aby kiedykolwiek zdjęcia wyświetlało się. Być może to kwestia braku najnowszego oprogramowania zegarka. Obecnie posiadam wersję R760XXU2FUD1/R760OXA2FUD1/  Problem w tym iż zegarek podaje że to najnowsza aktualizacja. Czy można jakoś to zmienić?

- czytałem że mogę zrobić to ręcznie - Pomoże ktoś?

- udać się do serwisu - Czy  wiąże się to z jakimiś kosztami?

- może to jednak nie kwestia najnowszego oprogramowania???

Dziekuję

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TheSame  Jeżeli masz zainstalowaną najnowszą wersję oprogramowania to już nic nie można zrobić. 

TheSame
Journeyman
Opcje

No właśnie najnowsza nie jest. Po prostu zegarek nie znajduje nowszych a takie zostały oficjalnie wydane. Sprawdziłem że w samym 2021 roku były do tej pory już 3 nowsze dla mojego urządzenia. Żadnej z nich nie dostałem.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TheSame  Gdzie kupiłeś zegarek?

TheSame
Journeyman
Opcje

Polska, choc czytałem że kraj nie ma znaczenia, bo ten model nie zawsze znajduje aktualizacje.

Rozumiem że niektóre aktualizacje mogą przychodzić później ale opóźnienie chyba ponad rok???

0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

R760XXU2FUD1 to najnowsza dostępna aktualizacja dla tego modelu. Spróbuj jeszcze resetu zegarka, reinstalacji wearable i whatsappa, bo nie wspominałeś by takie kroki były wykonane.