03-04-2017 09:42 PM – ostatnio edytowany 28-04-2018 04:27 PM przez KrzysiekK
01-08-2018 09:07 AM
@Gildor
Zrób wipe cache partition w Honorze i sprawdź.
@Maciel810 Jak to nie ma wsparcia telefonicznego? Przecież numer infolinii jest ogólnodostępny na stronie Samsung.
02-08-2018 11:35 AM
Cache partition nie pomaga, to była kolejna rzecz, jaką zrobiłem zaraz po wyczyszczeniu danych aplikacji SH. Zresztą, telefon dostał aktualizacją w między czasie, a aktualizacja przy okazji czyści cache i po akutualizacji nic sie nie zmieniło. Poza tym, SH działał z S3, ale zwyczajnie przestał. Nie było to skutkiem żadnej kolejnej aktualizacji ani telefonu ani S3 wg moich obserwacji. Nie wiem jak samej aplikacji SH czy też pluginu SG, bo nie zwrociłem na to akurat uwagi.
02-08-2018 04:49 PM — edytowano 02-08-2018 04:52 PM
Jedna rzecz nie dawała mi spokoju. Endomondo właśnie. Nie wiem czy to pomogło, ale zrobiłem tak: wyczyściłem dane aplikacji Endomondo na telefonie, usunąłem aplikację z telefonu, usunąłem aplikacje z zegarka, zrestartowałem zegarek, usunąłem dane z aplikacji SH na telefonie, odinstalowałem ją, zainstalowałem SH, bez logowania się do konta samsung, SH sam znalazł zegarek i działa. Nie instaluję Endomondo. Zobaczymy.
03-08-2018 01:50 PM
Daj znać, jakie będą rezultaty. Mam nadzieję, że to co zrobiłeś pomoże.
03-08-2018 02:10 PM
Działa. Liczy, zbiera informację i synchronizuje prawidłowo. Z Endomondo sie pożegnałem. Pamiętam, że z ta aplikacją zawsze był jakis problem i chińskimi telefonami huaweia czy honora, więc pomyślałem, że może tu też zabiera jakieś zasoby, bo Endomondo teraz cały czas wisi w tle telefonu, jak się go ubije, to jest problem później, bo telefon go ubija po 20min treningu.
Anyway, nie wiem czy to wina endomondo, ale jak zrobiłem, co zrobiłem, to problemów z SH nie mam obecnie. Jak coś się zmieni, dam znać.
13-08-2018 06:38 AM
W jaki sposób usuwa się dane aplikacji? Usuwałem ja kilka razy ale to chyba nie to samo. Nadal nie ma efektu. Dzięki za odpowiedz
13-08-2018 07:02 AM
@Maciel810 gdybyśmy jeszcze wiedzieli o jaki model telefonu Ci chodzi byłoby nam łatwiej.
W przypadku Samsungów, wchodzisz w Menu > aplikacje > S Health > Domyślna pamięć. I tu już są do wyboru pamięć i dane.
13-08-2018 07:43 AM
Przepraszam, chodzi o iPhone 5s
13-08-2018 01:50 PM
Hej Maciel810,
Nie wiem, czy ktoś na forum Samsunga, który działa na Androidzie będzie wiedział jak wyczyścić pamięć aplikacji w iOS. Co prawda przeinstalowanie powinno załatwić sprawę i przynieść ten sam skutek.
Czy postępowałeś krok po kroku zgodnie z instrukcją, którą wrzucił @DamianK? Jak wygląda sprawa? Na którym etapie twój telefon zachowuje się inaczej?
Czy resetowałeś zegarek poprzez rebooting zgodnie z filmem na Youtube?
Gear S3 Hard Reset
23-08-2018 02:28 PM
Cześć. U mnie problem ciagle nie rozwiązany . Byłem nawet w serwisie Samsung w Katowicach. Po tej wizycie gdy zresetowali mi zegarek pojawił się problem z synchronizacja z runmymap, rndomondo i inne. Pojawia się na telefonie komunikat Remote Browser Launch Requst. W aplikacjach w telefonie przestał się pokazywać przycisk do parowania z zegarkiem . Masakra jakaś . Macie jakiś pomysł ? Maciek